Viorica de la Clejani, în lacrimi!”Lăsați-mi copiii în pace!”

Viorica și Ioniță de la Clejani s-au trezit în urmă cu doar câteva zile cu o supriză extrem de neplăcută. Fiica lor, Margherita a fost protagonista unui accident alegându-se cu un dosar penal. Pe lângă această fapta, tinerei i se aduc acuzatii cum că ar fi consumat în momentul respectiv substanțe interzise.

Viorica, strigăte de disperare

Viorica de la Clejani a reacționat vehement aseară în emisiune alui Dan Capatos. În timp ce soțul ei răspundea întrebărilor jurnaliștilor, această a ieșit din casă strigând de disperare. Interpreta a declarat că se simte epuizată în urmă acestui scandal și că dorește că Margherita să fie lăsată în pace. Atât ea cât și soțul ei au doresc că autoritățile să hotărască soarta acestui incident astfel încât fiica lor să fie împăcată. Viorica a declara că nu își dorește că în urmă acestui eveniment fiica ei să între într-o depresie severă. Solista chiar a făcut trimitere la cazuistică Mădălinei Mălinei Olinescu, susțînând că nu vrea că Margherita să ajungă în aceeași situație.

”Va rog să îmi lăsăți copiii în pace! Eu sunt mama lor și trebuie să am grijă de ei!” a strigat Viorica.

”Va rog să mă înțelegeți că nu mai pot. Sunt atâtea probleme în țară asta și tuturor le arde de Margehrita. Ce a făcut? A omorât pe cineva?” a mai adăugat vedeta.

Viorica de la Clejani isi striga disperarea

Viorica și Ioniță sunt acum în situația în care trebuie să descurce ițele accidentului provocat de Margherita. Tatăl acesteia, ioniță susține că a făcut drumuri la INML pentru a află rezultatele testelor de sânge. Acestea însă vor fi dipsponibile numai la proces, confrom legii din România.

”Am încercat să aflu cât am putut, în calitate d epersoana fizică. Mai mult nu pot să fac pentru că testele vor fi aflate la proces. În România în cazul în care alegi o clinică privată poți să afli testele rapid, la INML este altceva.” a declarat Ioniță.

Emanuel

Emanuel îndrăgostit de Elena? Mama războinicului spune tot

Cazul din România asemănător cu cel a lui George Floyd!