Viorica de la Clejani a postat în mediul online o fotografie cu arma cu care a fost atacată fiica sa.

Margherita de la Clejani este una dintre cele două victime ale atacatorului care a stârnit panică astăzi în București. Tânăra a fost rănită de un individ care purta la el o armă ascuțită în timp ce circula cu o trotinetă electrică închiriată.
După ce Fulgy a reacționat în mediul online cu privire la evenimentul nefericit prin care a trecut sora sa, acum și Viorica de la Clejani intervine și face noi declarații despre situația fiicei sale. Mai mult decât atât, artista a postat în mediul online arma cu care fiica sa a fost atacată în apropiere de Centrul Vechi.

Viorica de la Clejani, o nouă reacție după ce fiica sa a fost înjunghiată

După o primă reacție care a venit din partea Vioricăi de la Clejani în care se arăta extrem de supărată din cauza incidentului prin care a trecut fiica sa cu o seară în urmă, artista revine cu o nouă declarație, în care face publică și arma care a fost folosită de individ pentru a o înjunghia pe Margherita.

„Acest obiect i-a fost scos din sân fiicei mele! Mulțumesc doctorilor de la Spitalul Universitar că mi-au salvat copilul! Unii sunt atât de răi… Cum să vă bucurați și să îmi înjurați copiii pe tema acestui subiect?! Dacă erau copiii voștri în locul Margăi??! Cum puteți să vorbiți în halul ăsta?! Eu acum ce să fac?! Să-l las liber? Să vă măcelărească și vouă copiii când merg liniștiți pe stradă? Vă mai mirați de ce nu ne mai rabdă Dumnezeu. În loc să comentați gratis, (că dacă se plătea nu mai scriați nimic), rugați-vă la Dumnezeu să vă aibe copiii în pază. Mulțumesc bunului Dumnezeu că a scăpat cu viață!

Nenorociți care nu rămân nepedepsiți, promit!”,a fost mesajul postat de Viorcia de la Clejani cu numai câteva minute în urmă.

Viorica de la Clejani a făcut publică arma cu care a fost înjunghiată Margherita: „Acest obiect i-a fost scos din sân fiicei mele”

Declarația inițială a Vioricăi de la Clejani

La scurt timp după evenimentul nefericit prin care a trecut fiica sa, a postat în mediul online un mesaj prin care a declarat că Marga a fost spitalizată toată noaptea și că în cursul zilei de astăzi a mers la poliție pentru a da declarații.
De asemenea, Viorica de la Clejani s-a arătat extrem de supărată pentru că oamenii legii au întârziat să-l găsească pe agresor.

„Acum e bine, a stat toată noaptea în spital, acum e la Poliție. Sunt foarte supărată, nu vreau să mai aud de presă, oamenii mi-au mediatizat atât de mult copiii încât sunt recunoscuți pe stradă, iar adevărații infractori sunt lăsați în libertate. Mi-e scârbă de oameni, bine face Bill Gates că vrea să radă toată planeta asta, să rămână doar animalele, că ele sunt bune. Mi-e scârbă de Justiția română, de procuratură și de tot. Am ziare din America, Franța care scriu de mine, de peste tot. N-am nevoie, nu mai suport oamenii”, a declarat Viorica de la Clejani pentru Playtech.ro .

Cu toate că a tras o sperietură soră cu moartea ca mamă, este fericită și recunoscătoare că fiica ei este în afara oricărui pericol și că atacatorul nu a reușit să o rănească mai tare. În aceste momente, Viorica de la Clejani își dorește să aibă parte de doar de liniște și să nu mai fie contactată pentru a oferi declarații cu privire la acest subiect atât de sensibil pentru familia ei.

„Presa, nu mă mai sunați! Mulțumesc lui Dumnezeu, copila mea e teafără. Putea fi mai rău. Criminalii umblă liberi și nimeni nu face nimic, din păcate. Prietenii mei sunt doar animalele”, a transmis la scurt timp artista pe rețelele de socializare.

Distribuie

Mihaela are 22 de ani. A absolvit studiile la Facultatea de Litere, „Universitatea București” și activează în domeniu de 3 ani, lucrând la mai multe publicații.