Reclamă
Reclamă

După alegerile electorale, se anunță schimbări majore în cadrul partidului PSD. Aceste decizii au fost luate în urma întâlniri cu toți membrii partidului de marți. Se vrea o reorganizare a partidului, care să îi permită să fie mai unit și mai puternic pentru a se pregăti de viitoarele alegeri.

În urma acestor discuții, Viorica Dăncilă și-a dat demisia din funcția de președinte PSD. În anunțul său public, ea a ținut să precizeze că a luat această decizie cu demnitate și că hotărârea a fost luată tocmai pentru că își dorește un viitor mai bun și mai prosper pentru partid. Ea nu se simte învinsă și consideră că totul este pentru o schimbare necesară.

În acest sens, conducerea va fi preluată de o nouă echipă, care să schimbe viziunea PSD și să pregătească o nouă strategie, cu un nou program politic. Noul președinte PSD a fost numit tot astăzi, funcția fiind preluată de Marcel Ciolacu. Au existat și persoane care și-au dorit ca Viorica Dăncilă să nu renunțe la funcția sa, însă se pare că nimeni nu a reușit să o facă să dea înapoi.

Ea nu se retrage din viața politică, ci doar își schimbă funcția. Ea a fost aleasă drept președintele organizației de femei din PSD, funcția aceasta fiind ocupată în trecut de  De asemenea, ea va face parte din echipa care se va ocupa de reorganizarea partidului.

Reclamă

 

Reclamă
Share.

Sunt Simona Păun, o tânără jurnalistă cu studii în litere. Combinez pasiunea pentru scris cu o neînfricată ambiție. Chiar dacă sunt la început de drum, sunt deja recunoscută pentru investigațiile mele profunde și abordarea meticuloasă. Viitorul pare strălucit în fața mea.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro