Fostul premier al României, Viorica Dăncilă, a făcut mai multe dezvăluiri despre revenirea ei în politică și despre plecarea din PSD.

Viorica Dăncilă a fost un personaj controversat pe vremea în care era premierul României. Fosta social-democrată era cunoscută mai ales pentru gafele pe care le făcea la ordinea zilei. De asemenea, despre aceasta se spunea că ar fi marioneta fostului lider PSD, Liviu Dragnea.

După ce Liviu Dragnea a intrat la închisoare, iar Guvernul Dăncilă a fost dat jos prin moțiune de cenzură lucrurile s-au schimbat radical. Viorica Dăncilă a fost eliminată din fruntea PSD. Locul acesteia i-a fost luat de Marcel Ciolacu. Acesta ocupă și astăzi funcția de lider al PSD.

Viorica Dăncilă, revenire în forță

După o lipsă în politică, Viorica Dăncilă a decis să se reîntoarcă, însă nu în PSD. Aceasta a demisionat din formațiunea din care a făcut parte zeci de ani și s-a înscris într-un partid nou. Este vorba despre Partidul Națiune Oameni Împreuna”(NOI).  Ea a explicat motivele pentru care a decis să revină în politică.  Mai clar, ea susține că economia României este prăbușită, iar românii se confruntă cu sărăcie, frig și foamete.

„Toate acestea m-au făcut să revin în politică. Dacă lucrurile mergeau bine, dacă țara mergea într-o direcție bună, dacă românii o duceau mai bine, atunci drumul meu cu siguranţă era în afara politicii. Deci nu pot să rămân indiferentă”, a mărturisit Viorica Dăncilă, luni seară, la Etno Tv.

Ea explică faptul că nu poate fi indiferentă și este preocupată de soarta românilor. Viorica Dăncilă consideră că dacă stai și privești de pe margine, nu se va schimba absolut nimic.

Viorica Dăncilă, dezvăluiri de ultimă oră! De ce a decis să revină în politică fostul premier: Sărăcie, foamete, frig
social media

Dăncilă: Sunt multe probleme la care guvernanții răspund doar cu scuze

”Suportabilitatea populaţiei a ajuns la un nivel foarte redus. (…) Sunt foarte multe probleme la care guvernanţii răspund doar cu scuze şi acuze. Cred că cei care sunt acum la guvernare, indiferent de partidul politic, nu trebuie doar să constate ceea ce se întâmplă, ci să vină cu soluţii. (…) Cred că în cei doi ani şi jumătate de când am plecat de la guvernare România s-a prăbuşit”, a explicat Viorica Dăncilă.

Cât despre plecarea sa din PSD, Viorica Dăncilă spune că nu are resentimente față de liderii PSD, fiindcă merge pe credința autentică. Ea susține că îi iubește și i-a iertat pe toți cei care i-au făcut rău, indiferent că au fost colegii ei sau nu. De asemenea, Dăncilă a precizat că nu a fost miza ei de a intra în politică și a distruge Partidul Social Democrat.

Distribuie

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.