Viorel Stegaru s-a angajat! Ce a spus în direct după reușita lui

Viorel Stegaru s-a angajat, dar se pare că nu este atât de mulțumit de asta. Noul lui loc de muncă nu este ce și-a dorit Viorel, mai ales că nu primește nici banii pe care și-i dorea. Toți i-au spus că pentru început suma care i s-a oferit este una foarte bună.

Soțul Vulpiței s-a angajat livrator la un restaurant din București, dar nu are deloc experiență. Așa că nu a primit nici o sumă de bani prea mare. În plus, nu are nici mașină. Ceea ce înseamnă că el nu va livra cu bicicleta atât de mult precum ceilalți, iar salariul a fost calculat în consecință. Viorel Stegaru nu a fost mulțumit de suma de 1600 de lei și a vrut să nu bată palma cu angajatorul.

Din fericire, până la urmă a acceptat oferta propusă și a început să învețe ușor, ușor procedurile. Bs chiar, a și dus primele comenzi la clienți. Pentru o primă zi de muncă s-a descurcat de minune, dar este puțin gelos pe soția lui care are un post mult mai bun. Se pare că angajatorul lui Viorel este Ștefan Manolache, fostul iubit al Andreei Antonescu. Asta da surpriză! Chiar dacă s-a plând de salariu, Viorel merge la muncă în continuare.

Viorel Stegaru s-a angajat, dar are nemulțumiri.

”Am înțeles că vrei să muncești. Uite, ca pentru un prinț, dorința e gata și noi am făcut să se întâmple lucrul ăsta. Am un post pentru tine, am un post de livrator. Tot ce trebuie să faci este să mergi la clienții noștri și să le livrezi mâncarea într-un timp cât mai scurt, dar să le vorbești frumos, să le spui despre noi, căci noi suntem un bussnies la început de drum, am venit de curând în București. Ne respectăm clienții și livrăm întotdeauna mâncarea caldă.”, i-a spus Ștefan Manolache.

”A apărut o problemă acolo și nu ne-am putut înțelege. Ce vrea el.. am lăsat să văd cum o zis el și nu cred că se acordă tot exact cum zice el. Trebuia să merg 8 ore, să livrez așa, la ce dă el. Doar 1.600.. Să vedem acum ce.. La ce-i aici în București, nu e.. Să spunem cu aproximație că e bine. Doamna Mirela, dar dacă duci la om mâncarea acasă și dacă omul se răzgândește, că nu o mai ia? Nu știu, nu știu.. ”, a zis Viorel în emisiune.

Ella și Livian s-au certat ca la ușa cortului. El a făcut o criză de nervi

Pain, colegul lui Selly de la 5GANG, are o boală rară. Ce a povestit