Noul sezon al emisiunii Acces Direct a debutat cu un nou scandal între Veronica și Viorel Stegaru. După o pauză de două săptămâni datorată infectării cu noul virus al echipei, atât Mirela Vaida cât și invitații ei s-au întors pe micile ecrane. 

În timpul emisiunii de luni, a fost difuzat un filmuleț indecent cu Veronica. Aceasta era surprinsă în timp ce întreținea relații sexuale cu un alt bărbat în afară de soțul ei. Scandalul a pornit încă din timpul emisiunii și s-a menținut și după aceea.

În prezent Viorel a făcut câteva afirmații despre cele întâmplate. Bărbatul spune că și-a rugat soția să fie sinceră cu el și să îi spună dacă mai exista alte filmulețe, iar ea a negat. Totuși, acesta consideră că nu mai poate avea încredere în ea. Viorel Stegaru este nemulțumit de faptul că astfel de probe au ieșit abia acum la suprafață și nu știe în cine să mai aibă încredere.

Viorel Stegaru pus la pământ de noile imagini indecente cu soția sa

“Și părinții tăi să audă că eu plec, cred că au văzut și ei. Sunt filmulețe care vin acum la redacție de care eu nu știu, să vedeți câte o să mai apară, o să iasă realitatea la suprafață. Pentru ce aflu eu? Sunt vechi. Da, s-a schimbat…”, i-a spus bărbatul Veronicăi.

Nici Mirela Vaida nu s-a putut ține de-o parte și a intervenit. Aceasta a ținut să menționeze că filmarea este veche și că bărbatul care a trimis-o este anonim. Totodată, ea și-a declarat public nemulțumirea la adresa bărbatului care a îndrăznit să o filmeze pe biata femeie.

Ți-ai bătut joc de fata asta și acum trimiți peste tot în presă. De ce? Este jenant. Ai acum mai multe femei la poartă? Este o situație foarte inconfortabilă pentru mine, mai ales să-l văd pe Viorel așa.”, a spus Mirela.