Viorel Stegaru nu mai suportă cu niciun chip geloziile soției sale, cu toate că acestea sunt întemeiate.

Telenovela cu personajele controversate Viorel Stegaru și Vulpița continuă la Acces Direct! Se pare că Veronica Stegaru a reușit să îl scoată din minți pe soțul său astfel încât a amenințat-o că o dă afară din casă din cauza geloziei ei exagerate.

Viorel Stegaru se pare că are viață grea cu Vulpița de când aceasta a devenit geloasă peste măsură. Acesta mărturisește faptul că s-a săturat până peste cap de această situație, cu toate că Vulpița are motive întemeiate să fie geloasă. În cadrul emisiunii din această seara, la ”Acces Direct”, Veronica mărturisete faptul că în telefonul soțului ei se află niște mesaje deocheate. Se pare că Viorel se menție pe poziții și nu dă niciun fel de explicație cu privire la cele întămplate, de aici pornind un adevărat scandal.

Săturat peste măsură de atitudinea Veornicăi, acesta îi scote hainele din dulap soției sale și îi spune că o dă afară din casă. Nu după mult timp, acesta își schimbă hotărârea, astfel că, după ce s-a gândit mai bine, va pleca el din casă, ci nu Veronica.

„Azi dimineață la 7:00 am găsit mesaj în telefonul lui. (…) Mă obsedează. Nu știu cine e. Nu vrea să-mi spună”, spune, indignată, Veronica.

„Eu azi nu am vorbit cu nimeni. Nimeni, nimeni. (…) Să se ducă cu tot cu bani! Nici nu mai stau. O secundă nu mai stau”, a mărturisit Viorel Stegaru foarte supărat.

Distribuie

Mihaela are 22 de ani. A absolvit studiile la Facultatea de Litere, „Universitatea București” și activează în domeniu de 3 ani, lucrând la mai multe publicații.