Viorel Lis nu se simte deloc bine în ultima vreme, iar soția sa este din ce în ce mai îngrijorată. Oana se teme pentru viața soțului ei, mai ales din cauza pandemiei.

Viorel și Oana Lis formează unul dintre cele mai controversate cupluri din România. Cei doi au trecut printr-o mulțime de momente împreună. De la certuri și scandaluri prin presă și pe la televizor, până la interviuri în care păreau ca doi adolescenți, aceștia au împărtășit cu publicul o gamă variată de trăiri.

Totuși, în ultima perioadă Viorel Lis nu mai pare să fie în formă. Bărbatul suferă de probleme acute cu respirația iar asta îl neliniștește teribil. Oana se teme ca acest virus care circulă pe tot globul pământesc să nu îi producă daune mai mari la sistemul respirator.

Viorel Lis și soția sa trec prin clipe de coșmar în această perioadă

Sunt vremuri mai grele, trebuie să ne adaptăm și asta facem și noi. Viorel se teme de coronavirus. El, în momentul de față nu are o situație extraordinară, adică respirația nu e la 100%, un virus sau orice virus sau orice răceală ar fi o problemă pentru el”, a declarat Oana Lis.

În această perioadă nu foarte bună pentru Viorel, Oana face tot posibilul să îi fie alături. Ea declară că lucrurile pot fi diferite de la o zi la alta pentru bărbat. Într-o zi acesta se poate simți foarte bine, iar în altele se simte atât de rău încât este nevoie să cheme salvarea pentru el. Tot Oana le recomandă persoanelor cu probleme de sănătate să aibă mare grijă de ei.