Oana Lis ofere noi detalii despre starea de sănătate în care se află acum soțul său, Viorel Lis. Se pare că pe lângă problemele medicale pe care le are de ani buni, acesta mai întâmpină și dificultăți în zona pcioarelor.

Din nefericire, Viorel Lis nu mai este la prima tinerețe și nici nu mai dispune de aceeași energie. Odată ce a înaintat în viață, fostul edil al Bucureștiului s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate de care, se pare, că nu a scăpat nici acum. Mai mult, alte robleme au apărut la orizont, iar Oana Lis este acolo mereu pentru a avea grijă de soțul său.

Oana Lis se dedică în totalitate soțului său care nu se află deloc în cea mai bună formă și are grijă ca acesta să nu se infecteze cu noul virus, pentru că, spune ea, i-ar putea fi fatal.

Viorel Lis, informații noi despre starea lui de sănătate: ”O să fiu alături de el până la moarte”

Viorel Lis, problemele de sănătate s-au înmulțit

Viorel Lis nu se mai poate descurca fără ajutorul soției sale. În cadrul unu interviu, aceasta a mărturisit că, într-adevăr, nu îi este deloc ușor, însă face toate aceste lucruri din dragoste și nu simte vreo clipă faptul că duce o povară.

Prioritatea Oanei Lis, în aceste momente, este soțul său. Acesta are probleme cu coloana plus alte afecțiuni, iar în cazul în care ar fi infectat cu noul coronavirus, aceasta spune că există o poibilitate destul de mare ca trupul lui să cedeze.

Zi de zi Oana Lis îl îngrijește, îi oferă tot ce are nevoie și îi face masaj. Mai mult decât atât, și-a luat și rolul de frizer în serios, pentru că îl ajută pe Viorel să se tundă atunci când este necesar.

„Pentru alții poate părea ceva deosebit, dar pentru mine e ceva normal. eu îi fac masaj lui viorel, îi dau pastilele, vorbesc cu el. Pentru mine nu e ceva greu. Mă comport cu el cum mi-ar plăcea să se comporte și el cu mine. Nu a mai fost nici la frizer. L-am tuns. Îl ajut să se radă. Mi se par normale lucrurile astea. Ne concentrăm pe prezent. Încerc să-i dau putere, dar este greu, nu vreau să mă ascund. ”, a spus Oana Lis în cadrul unui interviu.

Viorel Lis are o vârstă înaintată, urmând ca, în aproximativ o săptămână, să împlinească onorabila vârstă de 77 de ani. Soția sa, Oana, este mai mică decât el cu 35 de ani, însă acest lucru nu a reprezentat nicio secundă vreun imepediment în calea iubirii lor.