Starea soțului Oanei Lis nu este deloc una prea bună Pe lângă problemele de sănătate, acesta are în desfășurare un proces cu nepoții săi

Din păcate pentru Viorel Lis, ultimele afecțiuni medicale l-au slăbit atât de tare încât nu se mai poate deplasa de unul singur. Oana este lângă el și îl ajută să depășească toate problemele pe care le are. 

Aceasta postează destul de des pe pagina ei de Facebook informații despre starea de sănătate a lui Viorel. În urmă cu câteva zile, Oana Lis anunța că starea lui nu e prea bună. Tot ea a povestit că familia și nepoții nu îl pot ajuta financiar. Mai ales că fostul edil se află în proces cu ei.

Oana Lis a povestit drama prin care trece soțul ei

Pentru a-l ajuta pe Viorel, Oana Lis a demarat în social media o strângere de donații pentru cei care vor să îi ajute. Trec printr-o perioadă nu foarte bună, iar nepoții acestuia nu au renunțat la proces, ținând cont de starea în care se află. Despre ce e vorba a spus chiar Oana Lis, în cadrul unui interviu.

”Nu vreau să comentez de ce nu-l ajută copiii, eu și Viorel ne ajutăm doar între noi. Și nu că nu-l ajută nimeni din familia lui, dar are și proces, l-au dat nepoții în judecată, ca să mute niște pomi la țară, e vorba despre niște pruni. Nici acum nu s-a încheiat procesul. Nepoții nu-l ajută, copiii, nu”, a declarat Oana Lis, potrivit ego.ro.

social media

Oana Lis, strigăt de ajutor pentru a-l trata pe Viorel

În una dintre postările sale, vedeta a povestit că soțul ei trece prin momente mai puțin plăcute. Nici pe plan financiar lucrurile nu merg prea bine.

„Așa cum va ziceam, azi vă cer ajutorul pentru Vio. I-am promis că voi fi alături de el până în ultima clipă și că nu-l las la azil, asta e cea mai mare frică a lui . Este o persoană lucidă, conștient de el și vrea să stea acasă in patul lui până în ultima clipă.

Problema e că de ceva timp a devenit o persoană cu dizabilități, cu un handicap locomotor și nu am știut cât de greu e să ai grijă totală de o persoană cu asemenea probleme.

Nu am știut provocările unei persoane cu dizabilitați, care nu mai poate merge nici la doctor pentru că nu există rampă la bloc. Și fiind o persoană masivă, nici în 3 oameni nu-l putem căra în brațe.

Facebook

Nu am stiut cât de scumpă e o recuperarea făcută acasă. Că trebuiesc tot felul de creme pentru escare, câte bare de susținere trebuie instalate prin casă. Offf, nu ai cum să prevezi la ce boli și încercări te supune viata.😉

Eu voi lupta în continuare oricum pentru că el este familia mea . Știu că Dumnezeu lucrează prin oameni. 🙏Dacă puteți și doriți să donați pentru el, pentru recuperare și o eventuală operație , acesta e contul lui. RO09BRDE445SV75434934450, Lis Viorel. Vă mulțumim anticipat.🤗🤗”, a scris Oana în postarea sa de pe Facebook.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!