Viorel, declarație de dragoste în direct pentru Veronica a lui. Vulpița nici nu vrea să mai audă de el

Vulpița a luat decizia cea mare – îl părăsește pe Viorel. Veronica Stegaru este decisă să bage divorț, pentru că nu mai poate trăi alături de soțul ei. A declarat că este nefericită și că, de fapt nu l-a iubit niciodată cu adevărat. Mai mult se pare că i-a stat alături doar pentru că nu a avut de ales și avea nevoie de bani. Iar acum, femeia a decis că este timpul să-și vadă de viața ei, așa cum știe ea mai bine și fără Viorel.

Ce declarație i-a făcut Viorel în direct?

Multă lume nu-i poate vedea unul fără celălalt; dar pe Vulpița nimic nu o mai poate convinge să se întoarcă la soțul ei. Văzând că nu a glumit și că ea chiar vrea divorțul, Viorel a încercat să o recucerească pe Vulpița. I-a făcut o declarație de dragoste în direct, dar nu a reușit să o impresioneze de niciun fel.

La insistențele Mirelei Vaida, prezentatoarea emisiunii Acces Direct, Vireol i-a făcut declarația mult așteptată Vulpiței. Mai mult de atât, a spus că s-a schimbat și că nu va mai face tot ce a făcut până acum. Asta înseamnă că Viorel este gata să fie alt om pentru ea.

”Veronica, de astăzi înainte promit că te voi iubi și promit că eu m-am schimbat cu totul. Dacă tu consideri altceva, eu zic că o să regreți, dar eu zic să nu dai cu piciorul că altul mai bun nu o să mai găsești și eu te iubesc până la moarte. Am jurat odată niște jurăminte și astea o să se respecte până la moarte. Veronica vei fi soția mea de acum înainte și te iubesc foarte mult. Te rog să accepți acest mesaj.”, a fost declarația lui Viorel.

Veronica nici nu a vrut să-l audă, așa că și-a întors privirea, semn că nu îi păsa de tot ce spunea el. Mai ales că în ultima vreme ea a povestit cât de mult a suferit și nu o mai impresionează nimic. Când a fost întrebat dacă ar alege să îl ierte Veronica sau să facă piesă cu Rafaelo, el a spus că pe ambele. Deci…nu este dispus să renunțe la orice sau trăiește cu speranța că Veronica se va întoarce oricum la el.

Lasă un răspuns

Detalii șocante! Când a murit de fapt Răzvan Ciobanu?

Bucurie imensă pentru Oana Cârmaciu, din serialul ”Sacrificiul”. Ce eveniment a avut loc în viața actriței