Viorel al Vulpiței vrea sa inceapa o viata noua. Acesta s-a saturat de sotia lui si se pare ca si-a gasit o noua iubita. Chiar el a anuntat acest lucru, in direct, la tv.  Mândru nevoie mare, barbatul din Blăgesti s-a laudat cu noua cucerire. Acesta abia asteapta sa se desparta de Veronica si sa se afiseze cu noua partenera.

Sotii Stegaru s-au despartit, iar cei doi nu mai locuiesc impreuna de mai bine de o saptamana. Se vad insa in platoul de la Acces Direct si la activitatile pe care le au pentru emisiune. Viorel al Vulpiței a rabufnit in direct cand a aflat ca sotia lui a mers la Blagesti fara ca el sa stie. Asta nu e tot, tanara si-a luat si sora la Bucuresti. Viorel are o teorie inedita pentru aceasta actiunea a Veronicai. Barbatul spune ca sotia lui spera ca cei de la Acces Direct sa ii dea o casa pentru familia sa.

„Pe taica-sau il felicit! Are dreptate ce zice, ca e o mincinoasa. Are mare dreptate! Iar mama-sa vorbeste tot numai prostii si o influenteaza exact mama-sa. Mi-a zis unchi-sau ca a auzit niste discutii extraordinar de mari, ca de asta a luat-o si pe sora ei aici, ca sa vina sa se planga, nu stiu ce prostii, ca sa-i ajute Accesul sa le dea o casa Asta le este toata smecheria!”, a spus Viorel al Vulpiței.

Unde și-a cunoscut noua iubita

În aceeasi emisiune, Viorel al Vulpiței i-a mai dat o lovitura celei care inca ii este sotie. Barbatul a anuntat in direct ca si-a gasit o iubita noua. Unde? Pe facebook! Cei doi nu s-au vazut niciodata in realitate, dar Viorel sustine ca stie totul despre viitoarea lui partenera, de pe retelele de socializare. Nu a dat mai multe informatii despre cea cu care o va inlocui pe Veronica, insa cei prezenti in platou sunt de parere ca barbatul joaca la cacealma.

„Ma gandesc sa-mi refac viata cu altcineva. Am vazut-o pe Facebook. Stiu cum o cheama, stiu tot!”, a spus Viorel, potrivit Antena 1.