Viorel și-a pierdut cumpătul în ultima editie a Acces Direct. Suparat pe transformarea sotiei lui, acesta a vrut chiar sa o loveasca pe femeie. Mirela Vaida a fost cea care a salvat-o pe Vulpita de la o palma zdravana. Barbatul s-a ridicat de pe canapea, s-a indreptat glont spre Vulpita cu palma ridicata si a fost nevoie sa fie dat afara de prezentatoare pentru a evita o tragedie.

De unde a pornit scandalul?

Vulpița a avut parte de un adevarat rasfat in boutique-ul Soniei Trifan. Femeia de afaceri a transformat-o total pe sotia lui Viorel. Tinerei din  Blăgești i s-a facut manichiura si pedichiura, a fost machiata si coafata si a primit si o rochie superba cadou. La sfarsitul transformarii, Veronica era de nerecunoscut! Cu unghii puse si o manichiura impecabila, dar de bun gust, si cu gene aplicate fir cu fir Vulpita era o cu totul alta persoana.

Când a imbracat si rochia rosie oferita de Sonia, imaginea ei era de-a dreptul desavarsita! Si ce rochie! Rosie, lunga si cu o crapatura impresionanta pe picior. Ce mai! Vulpita arata ca un star de cinema. In timp ce sotia lui se transforma, Viorel astepta in masina. A primit si el un tuns din partea Soniei Trifan, insa cand a vazut-o pe Vulpita a cazut cerul pe el. Scandalul s-a aprins imediat!

Viorel i-a reprosat sotiei lui ca nu i-a cerut voie sa isi faca atatea schimbari! Mai mult, barbatul spune ca acum l-a facut de rusine in comuna natala pentru ca a imbracata o rochie, in opinia lui, vulgara. Nici genele si unghiile nu au fost pe placul barbatului din Blăgesti, acesta amenintand ca i le va smulge Veronicai si ii va sfasia si rochia. Asta in timp ce sotia lui asculta speriata si gata sa planga.

„Asta e mutilare. Poate fi, Doamne ferește, caz penal. Vezi ce faci! Roagă-te ca astea să fie singurele păcate ale Veronicăi de acum încolo”, i-a spus Mirela Vaida lui Viorel, socata de gandirea barbatului. Mai mult, Mirela a incercat sa ii explice lui Viorel ca nu este nimic gresit ca o femeie sa se ingrijeasca si ca Veronica nu a gresit cu nimic. Dar gasește înțelegere unde nu-i!

Rochia discordiei

Lucrurile s-au precipitat atunci cand Veronica a fost invitata sa intre in platou cu rochia primita cadou. Revoltat pe transformarea Vulpitei, Viorel a rabufnit! Barbatului nu i-a convenit ca sotia lui are o aparitie sexy si rafinata si a explodat! Doar un pas a mai fost pana la a o lovi pe Vulpita. Aceasta a fost salvata in ultima clipa de Mirela Vaida.

„Viorel, ia ieși afară. Ieși acum afară, până număr la trei. Te rog să ieși acum afară! Să ne liniștim un pic”, i-a spus prezentatoarea lui Viorel, care s-a ridicat și a plecat imediat în camera de protocol. Pentru a o linisti pe Vulpita, Mirela i-a propus sa lase rochia in cabina ei. In asa fel incat Viorel sa nu poata ajunge la ea si sa distruga cadoul pe care l-a primit.