Reclamă
Reclamă

Violatorii și pedofilii, care pentru faptele lor odioase sunt pedepsiți doar cu închisoarea, ar putea risca o pedeapsă mult mai cruntă. Un proiect de lege ar putea aproba castrarea chimică a acestora. 

Violatorii și pedofili ar putea fi castrați chimic

Propunerea legislativă vine din partea unui politician din Italia. Matteo Salvini cere ca pedofilii și violatorii să die pedepsiți aspru pentru faptele lor. Nu doar cu ani greu de închisoare, cum se întâmplă și în prezent, ci cu castrarea chimică.

Dacă violezi o femeie sau un copil, evident că ai o problemă: pedeapsa cu închisoarea nu se oprește, meriți să fii îngrijit. Punct., a declarat politicianul.

Salvini, care ocupă funcția de vicepreședinte al Consiliului de Miniștri din Italia, cere ca proiectul de lege să treacă de votul Parlamentului cât mai repede. Acesta consideră că pedeapsa cu închisoarea este mult prea mică pentru cei care comit asemenea fapte teribile.

Reclamă

Solicitarea demnitarului vine după ce o fată de 19 ani a fost violată de 7 tineri din Palermo.

Tânără de 19 ani, violată de 7 bărbați în Italia

Bărbații o cunoșteau pe victima lor și au băut împreună într-un bar. Mai apoi, când aceasta era în stare de ebrietate, au luat-o și au dus-o într-un loc izolat, unde au comis, pe rând agresiunea sexuală.

Cazul a șocat întreaga Italie, mai ales după dezvăluirile ce au urmat după noaptea violului. Pe un grup al tinerilor, s-au găsit discuții de-a dreptul terifiante. Unul dintre ei a susținut că a fost dezgustat de fată, dar „carnea e carne”.

Fata a fost găsită după noaptea de chin și dusă la spital, unde a primit îngrijirile medicale necesare.

Dacă proiectul de lege va trece de votul Parlamentului și va fi promulgat, persoanele care comit abuzuri sexuale de orice fel vor fi castrate chimic. Procedeul este reprezentat de administrarea unor medicamente care inhibă libidoul și reduce activitatea sistemului reproducător al unei persoane.

Reclamă
Share.

Sunt Simona Păun, o tânără jurnalistă cu studii în litere. Combinez pasiunea pentru scris cu o neînfricată ambiție. Chiar dacă sunt la început de drum, sunt deja recunoscută pentru investigațiile mele profunde și abordarea meticuloasă. Viitorul pare strălucit în fața mea.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro