Vila Cristinei Țopescu urmărită de ghinion. Ce s-a întâmplat cu imobilul?

Locuința Cristinei Țopescu și-a găsit în sfârșit noi proprietari.După numeroase încercări de a o închiria foștii proprietari au reușit să pună pe liber imobilul. Din nefericire, tranzacția s-a încheiat cu mult sub prețul cerut inițial.

În urmă cu patru luni Cristina țopescu a fost găsită fără viață în locuința să închiriată. Vestea a căzut că un trăsnet atât peste colegii de breaslă cât și peste cei apropiați. Fiica fostului jurnalist Cristian Țopescu a murit singură, înconjurată doar de animalele sale de companie.

Proprietarii vilei în care fosta jurnalistă a locuit alături de patrupezi a fost scoasă la închiriere imediat după ce anchetatorii au definitivat cercetările. Fără succes însă, iar astfel proprietarii s-au văzut nevoiți să o scoată la vânzare.

Și în acest caz, după încercări, în final au reușit să o vândă însă nu la prețul cerut inițial ci pentru unul mai mic.

Cristina Țopescu și-a arătat altruismul și spiritul civic până la final, atât în meserie ci și în dragostea ei pentru animale.

Dea lungul anilor jurnalistă a adoptat și hrănit sute de căței. Inclusiv în ultimele luni de viață, deși nu mai avea o situație financiară deosebită, nu își uită patrupezii. În fiecare duminică Cristina era prezența la un adăpost de animale cu hrană.

Până în ultima clipă de viață și i-a dorit aproape pe iubiții câini. Fosta jurnalistă a fost găsită în casă fără viață alături de doi câini care au avut aceeași soarta. Ceilalți patrupezi au scăpat cu viață și au fost ulterior preluați de un adăpost pentru animale.

Lasă un răspuns

Dosar penal pentru Viorel Cataramă! Infectarea voluntară în atenția autorităților

Comisia Europeană solicită ca granițele să rămână închise! Până la ce dată