Vierme de la Animal X este alt om! Îl mai recunoști?

Vierme de la Animal X făcea furori alături de colegii lui de scenă încă din anul 1999. Trupa Animal X a cunoscut succesul odată cu celebrele piesel lansate. Sute de mii de fani îndrăgeau versurile și liniilor melodice ale pieselor lor, însă la un moment dat veriga s-a rupt. Fiecare membru a luat-o ulterior pe drumul lui. Vierme a preferat să părăsească scenă care i-a adus notorietate.

Vierme, tată cu normă întreagă

Vierme, pe numele lui Laurențiu Mihai Penca are acum 33 de ani și viață lui s-a schimbat complet. Artistul are o familie fericită căreia i-a dedicat tot timpul sau. Fostul membru al trupei Animal X s-a schimbat destul de mult. El are aum părul lung, s-a tatuat și poartă ochelari. Vierme seamănă încă la tarsaturi cu băiatul pentru care fanele ar fi făcut orice în concerte. Acum însă acesta pare să își găsit liniștea alături de familie. În imaginile pe care fostul interpret le postează în mediul online apare alături de copilul sau.

 Vierme de la Animal X alaturi de copil (foto Instagram)

A rămas în showbiz doar Hienă

Vierme a preferat viață de familie și probabil un alt job departe de scenă și public. Hienă însă este îndrăgit de pe poziția de prezentator tv. Alături de Dan Badea acesta a prezentat 3 sezoane  de emisiuni IUmor. Șopârlă, cel de al treilea membru al trupei nu mai locuiește în România. Acesta s-a stabilit în Tenerife alături de soția să. Acesta s-a căsătorit în anul 2016, iar aleasă inimii sale este o pictoriță extrem de talentată.

Vierme si Soparla de la Animal X au iesit din showbiz

România/CE/zona euro

CE: România nu mai îndeplinește niciun criteriu de aderare la zona euro

Alexandra Stan, mai fericită ca niciodată cu noul iubit!

Alexandra Stan, mai fericită ca niciodată cu noul iubit!