Ileana Ciuculete a interpretat o piesă cutremurătoare despre moarte înainte ca artista să-și dea ultima suflare. Românilor li s-a făcut pielea de găină!

Ileana Ciuculete s-a stins din viață pe 14 martie, 2017. Cântăreața de muzică populară a lăsat un gol imens în sufletele celor dragi, dar și în rândul celor care îi iubeau muzica. De-a lungul timpului, artista le-a cântat românilor atât melodii de dragoste, cât și piese despre moarte. 

Mulți cred că melodiile sale dedicate morții sunt legate de o anumită premoniție pe care ar fi avut-o cântăreața înainte să moară. Astfel, una dintre melodiile pe care a compus-o undeva în anii ’90 are câteva versuri sfâșietoare. Artista a cântat piesa în emisiunea lui Măruță, fără ca nimeni să bănuiască atunci că Ileana Ciuculete avea să-și găsească sfârșitul printr-o moarte fulgerătoare.

Ileana Ciuculete a avut premoniții legate de moartea sa?

În urmă cu câțiva ani, înainte ca artista să-și dea ultima suflare, a cântat piesa intitulată „Doamne, mâine de-oi muri”, chiar în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro Tv. Mulți cred că artista și-a presimțit decesul cu mult timp înainte. Atunci când Ileana Ciuculete a fredonat piesa cutremurătoare, chipul ei avea să schițeze o tristețe fulgerătoare. Acest lucru le-a dat de gândit fanilor, întrucât au început să creadă că artista și-a presimțit sfârșitul. Versurile de-a dreptul cutremurătoare au stârnit mii de lacrimi și emoții în rândul celor care au iubit-o.

„M-o jeli cin’ m-o jeli, dar nu și ai mei copii./ Dă-le doamne numai bine, să-și amintească de mine!”, sunt doar câteva dintre versurile melodiei pe care a cântat-o Ileana Ciuculete în urmă cu ceva timp.

 

@wiorelwyo♬ sunet original – Wiorel Wyo

Ileana Ciuculete s-a stins din viață după ce a fost diagnosticată cu o boală necruțătoare

Unul dintre cele mai șocante momente din showbiz-ul românesc a fost decesul cântăreței de muzică populară, Ileana Ciuculete. Aceasta și-a dat ultima suflare după ce s-a speculat că ar avea o hepatită nedescoperită. Cântăreața a fost răpusă fulgerător de boală. Fără ca măcar să aibă vreo idee despre boala sa în tot acest timp. În 2017, chiar de ziua femeii, Ileana Ciuculete a fost diagnosticată cu hepatita de tip C.

Medicii i-au făcut tot felul de analize și investigații, iar la un moment dat, artista a primit vestea fulgerătoare că nu se mai putea face nimic pentru a o salva. Astfel, cântăreața s-a stins din viață, chiar în brațele soțului său alături de care își petrecuse ultimii 20 de ani din viață.

Distribuie

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.