O bătrână a stârnit multe reacții, după ce a jucat la păcănele.

Se pare că nu doar tinerii sunt tentați să își încerce norocul la păcănele, ci și oamenii mai în vârstă. În această categorie intră și o bătrână, care a fost surprinsă într-un cazino. Surprinzător este faptul că femeia este cel mai probabil și cu siguranță nu și-ar fi încurajat nepoții să procedeze ca ea. 

Internauții s-au amuzat copios pe seama videoclipului

Pe TikTok, a devenit viral un videoclip în care apare o femeie, în timp ce joacă la păcănele. Doamna, ajunsă la o vârstă respectabilă, a surprins pe toată lumea cu acest gest, pentru că știți cum se spune, bătrânii dau dovadă de înțelepciune și mereu oferă cele mai buni sfaturi.

Doar că, nu așa stau lucrurile și în cazul bătrânei, care și-a încercat norocul într-un cazino. Ei bine, dacă, cel mai probabil, bătrâna și-ar fi certat nepoții pentru mania jocurilor de jocuri, se pare că bunica venise cu gândul de a câștiga ceva bani.

( CITEȘTE ȘI: Dezastru la Marriot! Un bărbat a făcut praf 6 păcănele, după ce a pierdut o avere la jocurile de noroc. VIDEO )
@gomie225 #5pasidebine #slots #misiuneatiktok #babuska ♬ sunet original – Toni Stelian Tubi

După cum se poate vedea în imagini, femeia este concentrată complet la ceea ce are de făcut. De ce spunem asta? Ei bine, se pare că bătrâna nici nu observă faptul că altcineva se uită la ea sau că este filmată.

Videoclipul distribuit pe rețelele sociale a stârnit multe reacții din partea internauților. Unii dintre ei s-au amuzat copios pe seama gestului bătrânei, în timp ce unii au comentat că bunica sigur s-a gândit la nepoți, așa că trebuia să le facă o surpriză.

La fel de multe reacții au existat și pe seama vârstei bătrânei, căci nu doar tinerii vor să câștige la păcănele, ci și oamenii mai în vârstă.

NOTĂ: TEXTUL SCRIS PE VIDEOCLIP NU NE APARȚINE.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.