Reclamă
Reclamă

Se presupune că nunta este un eveniment fericit, unde toți invitații se bucură la unison cu mirii. Ei bine, se pare că, uneori, din cauza unor neatenții la detalii, de la un eveniment fericit până la o adevărată tragedie mai este doar un pas. Asta au experimentat, din păcate, pe pielea lor doi nuntași a căror petrecere s-a transformat în Iadul pe Pământ.

Nunta a doi miri din Iraq s-a transformat în cel mai mare coșmar al lor care îi va urmări toată viața. Mirii au organizat un eveniment grandios la care au invitat sute de persoane. Nimeni din acea încăpere nu și-a imaginat, vreo secundă, ce avea să se întâmple imediat după dansul mirilor.

În momentul în care mirii au intrat în scenă, toate privirile au fost ațintite asupra lor, dar și asupra dansului pe care l-au pregătit. Nici bine nu s-a încheiat momentul, că artificiile au început să își facă prezența, iar acela a fost punctul care a declanșat nenorocirea.

@lana.alqezeh #اكسبلور#سويد #ستوكهولم #CapCut #fördig #foryou #عرس #love #عراق #هاشتاغ #viralvideo #viralvideo #فلسطين ♬ originalljud – Lana Alqezeh

Reclamă

O nuntă neagră pentru cei doi miri

Scânteile din artificii au fost atât de intense și s-au înălțat atât de mult, încât, la un moment dat, au ajuns până în tavanul cortului. Întregul cort a fost confecționat din materiale extrem de inflamabile, așa că nu a durat prea mult până când totul în jur a început să ardă și să se topească.

@dailymail Heartbreaking fire at Iraqi wedding claims over 100 lives including the Bride and Groom 🕊️💔 #iraq #iraqwedding #fire #devastating #tragic #restinpeaceangel #fyp ♬ original sound – inner child

Panica s-a instalat imediat, iar invitații abia au reușit să scape din localul în flăcări. Din păcate, au fost și persoane care nu au mai avut nicio șansă și au fost înghițite de flăcări.

Din primele bilanțurile, se estimează faptul că cel puțin 100 de persoane și-au pierdut viața în acel incendiu. După ce focul a fost stins, zeci de persoane au început să caute prin cenușă pe cei dragi, în speranța că vor mai fi în viață. Din păcate, victimele prinse în cort nu au mai avut nicio șansă.

@nbcnewsA man falls to his knees after finding his missing mother’s scorched dress during a search after a deadly fire at a wedding in Iraq.

♬ original sound – nbcnews

Reclamă
Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro