Nu mai este niciun secret faptul că Lidl se numără printre retailerii care i-au cucerit din prima pe români. Produsele calitative la prețuri mici au fost mereu pe placul cumpărătorilor și nu este de mirare că multă lume se bate pentru ele, la propriu.

Recent, niște bătrânei au făcut deliciul internetului după ce s-au luat la bătaie în Lidl. Ofertele de la Lidl sunt mereu pe placul românilor, iar prețurile sunt un magnet pentru cumpărători. Aproape că nu trece zi în care magazinul să nu pregătească oferte de nerefuzat și nu este de mirare că rafturile se golesc în timp record.

Produsele sunt extrem de calitative, mai ales comparativ cu prețul, iar românii fac tot posibilul pentru a pune pe masă produsele marcă Lidl. Tocmai de aceea, zilele trecute, mai mulți bătrâni s-au luat la bătaie pe cașcavalul de la Lidl, iar asta datorită prețurilor scăzute.

Românii se bat pentru promoții

Bătrânii nu au mai ținut cont de faptul că s-ar putea răni, așa că au sărit efectiv pe produsele de la Lidl și au epuizat stocul instant. Din păcate, nu toți au apucat să prindă produsele vânate. Videoclipul cu bătrâneii a ajuns viral și a stârnit zeci de reacții și comentarii în online.

@newsbucovina.ro Cred ca am pierdut de mult sensul ..de a fi OAMENI! Cașcavalul mai presus decât orice…#cascaval #suceava #oferta ♬ sunet original – NewsBucovina

Având în vedere episoadele precedente, este foarte bine cunoscut faptul că românii se dau în vânt după reduceri și că se bat la propriu pe produse. Cel mai recent astfel de moment a fost surprins la noul mall din Craiova, acolo unde oamenii s-au călcat în picioare fără să știe exact motivul.

În trecut, românii au format cozi interminabile pentru tigăi gratis sau alte promoții care le-au luat ochii. Și, așa cum era de așteptat, nici accidentările nu au lipsit din peisaj. Pentru că efectiv s-au călcat în picioare la astfel de evenimente, mai multe persoane au avut nevoie de îngrijiri ulterioare.