Povestea dintre Viorel și Veronica Stegaru nu mai are sfârșit și, în continuarea, relația celor doi este pusă la încercare de multe ispite, ultima fiind intervenția insistentă a dansatoarei Emy în viața celor doi, mai cu seamă în viața soțului Veronicăi. Vulpița este îngenuncheată de durere și nu acceptă ideea ca soțul ei să o aibă prietenă pe Emy cu niciun chip.

Telenovela soților Stegaru nu mai are sfârșit de când dansatoarea Emy a intervenit în viața lor. Veronica Stegaru nu mai are liniște de când Viorel se vede interesat de prietenia frumoasei dansatoare Emy.

În cuplul soților Stegaru, Vulpița și Viorel, a izbucnit un scandal de proporții în urma intervenției telefonice a
focoasei dansatoare Emy. Se pare că focoasa blondă nu îi dă pace soțului Veronicăi cu niciun chip, îi face ochi dulci și îi propune să fie prieteni în mod constant, cu fiecare ocazie cu care se întâlnesc sau vorbesc la telefon. Veronica se simte amenințată de farmecele frumoasei dansatoare, și nu concepe ca aceasta să fie în preajma soțului ei nicio secundă.

În timpul unei intervenții telefonice, Vulpița și Emy s-au contrazis și și-au aruncat vorbe foarte grele în lupta pentru Viorel. Viorel nici în ruptul capului nu vrea să renunțe la pritenia lui cu dansatoarea și, mai mult decât atât, afirmă faptul că ei s-ar potrivi extrem de bine în cadrul unei colaborări muzicale, lucru ce a scos-o, pur și simplu, pe Vulpița din minți.

Soția lui Viorel Stegaru s-a enervat atât de tare, încât și-a ieșit din fire și a părăsit platoul de filmare Acces Direct cu lacrimile curgând șiroaie.

”Nu mai pot. Tot cu ea vorbește,nu? Dar să dispară odată. În loc să fie pace vorbește iar cu ea pe ascunselea că ține la ea. Nu mai pot. (…) Am ajuns ca un gunoi”- a mărturisit Vulpița cu lacrimile curgând.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=iwcJupPq_Ds[/embedyt]

Reclamă