Un videoclip de-a dreptul comic a făcut înconjurul lumii în scurt timp. Doi oameni se plimbă pe stradă îmbrăcaţi complet cu doi saci menajeri. La un moment dat, se vede cum cei doi par să supravegheze bine zona, mergând din metru în metru.

Momentul cel mai amuzant este atunci când unul dintre indivizi nu nimereşte să treacă bordura şi se împiedică într-un mod spectaculos. Se pare că videoclipul prezintă cumva, simbolic, sau chiar real, actuala atitudine a oamenilor de pretutindeni care încearcă să nu respecte carantina sau izolarea la domiciliu stabilită prin pandemia de coronavirus.

Reclamă

 

Cele mai multe comentarii ale celor care au văzut videoclipul au fost asociate cu situaţia actuală provocată de coronavirus, în întreaga lume.

Şi în România, situaţia provocată de coronavirus i-a făcut pe oameni să fie inventivi. La Iaşi, un bărbat a ajuns în faţa maternităţii, cu calul, asta după ce a dorit să îşi vadă soţia şi fiul nou născut.

Un alt român a fost prins pe stradă, de autorităţi, în timp ce a ieşit cu peştele său la plimbare. Poliţiştii au rămas uimiţi când au văzut cu ce a ieşit bărbatul la plimbare, însă individul a explicat că iese conform legii, cu animalul de companie.