Reclamă
Reclamă

A fost scandal la o școală din Sectorul 3 al capitalei, după ce un viceprimar a venit să facă verificări. Directorul a sunat revoltat și a spus că acesta filmează în baia unității, deși în jurul său sunt copii. Poliția l-a ridicat pe Lucian Judele.

Viceprimar săltat de polițiști de la o grădiniță

Incidentul s-a petrecut joi dimineață, 4 octombrie , la Școala Gimnazială „Mexic”, unde este și o grădiniță. Vizita lui Lucian Judele, viceprimarul Sectorului 3, s-a terminat cu mare scandal, după ce directorul a sunat la 112.

Bărbatul le-a spus oamenilor legii că Judele a intrat în baie și filmează, deși acolo sunt și minori, înscriși la grădiniță. Agenții care s-au deplasat acolo l-au ridicat pe viceprimar chiar din baie.

Ce spune viceprimarul despre cele întâmplate

La scurt timp după scandalul de la școală, Lucian Judele a venit cu explicații. Viceprimarul susține că s-a deplasat acolo în urma mai multor sesizări. Părinții din Sectorul 3 ar fi reclamat că se tem să-și înscrie copiii acolo, deoarece incinta unității este un șantier.

Reclamă

În plus, directorul ar fi fost de acord cu vizita sa și ar fi acceptat chiar să îl însoțească într-un tur al școlii.

Când am ajuns în baie, ei mi-au zis că vor suna la poliție. Au sunat la poliție, dar nu au zis că e viceprimarul, au zis că e un bărbat oarecare în baie la copii. Poliția a venit., a declarat acesta pentru B1 TV.

Acolo ar fi fost mai multe nereguli, cum ar fi că exista un singur grup sanitar atât pentru fetițe, cât și pentru băieți.

După incident, vin acuzații grave din partea USR, partidul de care aparține viceprimarul Sectorului 3. Reprezentanții din opoziție susțin că Lucian Judele ar fi fost închis în toaleta respectivă chiar de director unității școlare.

Directorul școlii a încercat să-l închidă pe viceprimarul Judele în baia școlii, într-un act care poate fi calificat ca sechestrare – lipsire de libertate, conform Codului Penal., a transmis USR.

Reclamă
Share.

Sunt Simona Păun, o tânără jurnalistă cu studii în litere. Combinez pasiunea pentru scris cu o neînfricată ambiție. Chiar dacă sunt la început de drum, sunt deja recunoscută pentru investigațiile mele profunde și abordarea meticuloasă. Viitorul pare strălucit în fața mea.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro