Video | Un român a cerut daune, acuzând că un accident l-a lăsat în căruciorul cu rotile | A fost filmat mergând

Un român aflat în Irlanda a cerut daune în valoare de peste 60.000 de euro, acuzând că a rămas cu invaliditate în urma unui accident rutier. Acesta a fost însă filmat mergând de Organizația asiguratorilor din Irlanda.

Constantin Ioșca, românul de 40 de ani a dat în judecată Motors Insurers Bureau of Ireland cerând compensații pentru invaliditatea cauzată în urma unui accident rutier. Organizația asiguratorilor din Irlanda, specializată în despăgubirea victimelor accidentelor cu autor necunoscut sau în care au fost implicate mașini neasigurate au filmat românul, care acuza că se poate deplasa doar cu ajutorul scaunului cu rotile, mergând pe propriile picioare fără probleme.

Bărbatul a acuzat că a fost lovit în urmă cu patru ani de o mașină neidentificată, în timp ce acesta se deplasa cu bicicleta. Durerile de spate apărute în urma accidentului îi fac imposibilă deplasarea pe picioare. La toate înfățisările din instanță, românul s-a prezentat în cărucior cu rotile sau ajutat de cârje.

Detectivii MIBI nu s-au lăsat păcăliți de român și l-au surprins în timp ce mergea fără cârje, urcând căruciorul cu rotile în portbagajul mașinii sale, folosind și câțiva pași de alergare.

Ioșca a avut nevoie de cârje la controlul medical, însă nu le-a folosit la plimbarea câinelui.

În momentul în care imaginile au apărut în presă, Ioșca a declarat că renunță la daune, însă MIBI intenționează să ceară compensații de la român, acesta mințind cu nerușinare.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=JdUCn1MdzJM[/embedyt]

Lasă un răspuns

Multă lume a fost șocată de faptul că Nelu Curcă s-a călugărit. Actorul din serialul „La Bloc” rupe tăcerea și spune tot adevărul: „Cineva a…”

Inceredil! Marian Dragulescu își prezintă viitoarea soție, la câteva luni de la divorțul acestuia!