Din păcate, Bucureștiul a devenit Capitala tuturor posibilităților. Dacă până acum, bucureștenii nu aveau destule probleme care implicau administrația publică, acum, o altă situație le dă bătăi de cap celor care locuiesc în unul dintre cele mai nou și mai scumpe cartiere din Capitală.

Aproape că nu este sezon în care locuitorii din București să nu aibă câte o problemă. Vara aceasta, mii de blocuri au rămas fără apă caldă din cauza lucrărilor care s-au efectuat atât la rețeaua de termoficare, cât și la cea de transport. Dar, se pare că, odată cu venirea toamnei, o altă problemă bate la ușă.

În unul dintre cartierele cele mai vânate din Nordul Capitalei, porcii mistreți se plimbă ca la ei acasă. Se pare că problema nu este de ieri, de azi, ce este mult mai veche. Nu știm dacă autoritățile au fost sesizate sau dacă s-au luat măsuri, însă, cert este că, la venirea serii, trotuarele devin promenadă pentru porcii mistreți.

VIDEO. Un porc mistreț se plimbă nestingherit pe străzile din Capitală. Oamenilor le este frică să mai iasă pe stradă Digi24

Grădina Zoologică s-a mutat pe stradă

Recent, un videoclip filmat în cartierul din zona Pădurii Băneasa arată un porc mistreț care se plimbă fără să pară deranjat de trafic, semn că nu este la prima sa „excursie” în acea zonă. În secțiunea de comentarii, bucureștenii au reacționat imediat și au declarat că nu doar porcii mistreți ies pe trotuar la lăsarea serii.

Fiind Grădina Zoologică extrem de aproape, mulți găsesc asta ca explicație a prezenței animalelor prin cartier. În afară de porci mistreți, până acum, au mai fost semnalate și căprioare și vulpi. Deși sunt inofensive, localnicii tot sunt speriați de cum ar putea reacționa animalele sălbatice în prezența oamenilor.

Din fericire, fiind o zonă destul de depărtată de Nordul Capitalei, accesul către oraș se face doar cu mașina personală sau cu mijloacele de transport în comun, astfel că oamenii nu sunt prea mult expuși acestui pericol.

@blanosiii #pumba #mistret #fy #fyp #bucharestromania🇹🇩 ♬ original sound – Blanosii