Polițiștii au fost chemați să-l calmeze pe bărbatul agresiv. În schimb, au fost răniți și li s-au luat și cătușele

Incidentul greu de crezut s-a petrecut în județul Brăila. Polițiștii au fost chemați să liniștească un bărbat care devenise agresiv. Doar că atunci când au ajuns, oamenii legii au devenit ținta furiei individului. Acesta a reușit să le facă față celor trei agenți, ba chiar le-a luat și cătușele cu care încercau să-l imobilizeze.

Totul s-a întâmplat într-un cartier din Brăila. Un bărbat a sunat la 112 după ce vecinul său a devenit agresiv și a început să facă scandal. Pentru că nimeni nu reușea să-l liniștească în vreun fel, a fost nevoie de intervenția Poliției.

La fața locului, după apelul la numărul unic de urgență, au ajuns trei agenți de poliție, doi bărbați și o femeie. Doar că venirea oamenilor legii l-a înfuriat și mai rău pe scandalagiu. Degeaba au încercat să-l liniștească cu vorbă bună, căci bărbatul s-a năpustit asupra lor.

Ca să se apere, unul dintre polițiști a fost nevoit să folosească forța. Bătaia s-a mutat din stradă în curtea unul localnic, iar mai apoi au revenit din nou pe domeniul public. La un moment dat, agentul a scos tonfa din dotare. Doar că individul violent a reușit să i-o ia și să o folosească împotriva lui.

Bărbatul a fost imobilizat și dus la Poliție

În cele din urmă, bărbatul a fost imobilizat și dus la Secția de Poliție. Se pare că ar avea probleme psihice, pentru care a mai fost tratat în trecut.

În încercarea de a-l imobiliza, polițiștii ar fi fost loviți de către bărbat cu pumnii și picioarele, reușind astfel să scape, adresând în același timp amenințări cu acte de violență la adresa polițiștilor. Acesta a fost imobilizat și condus la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor și pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul., a transmis Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliție Județean Brăila.

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de ultraj și distrugere

Share.