O nouă dovadă că spitalele din România au ajuns sub orice critică. O femeie a descoperit în salonul în care era internată cu fiica ei un șobolan mort. A filmat totul, iar imaginile s-au viralizat în mediul online. 

Spitalul groazei, la Timișoara: o femeie a găsit un șoarece mort în salon

Momente de groază la Spitalul de Copii „Louis Ţurcanu” din Timişoara. O pacientă a fost acolo recent internată cu fiica sa. Iar ce a găsit în salon a îngrozit-o de-a dreptul.

Sub chiuvetă, într-un colț, era ascuns un șobolan. Trupul neînsuflețit al animalului nu era însă recent, ci probabil că stătea acolo de o groază de timp, deoarece se și uscase.

Am fost internată cu fetița în spital, unde am văzut un șoarece mort, uscat, sub chiuvetă, lucru care denotă că nu se face curățenia zilnică așa cum trebuie., a fost mesajul femeii, însoțit de un videoclip în care se vedea clar animalul.

Imaginile surprinse de femeie din spital nu mai lasă loc de niciun comentariu. Șobolanul era acolo, ascuns de dulapul de la chiuvetă, pe lângă praf și alte urme de mizerie.

Acestea au fost trimise jurnaliștilor locali, iar ulterior au fost preluate și de alte publicații.

Ce alte probleme a mai semnalat femeia în spitalul cu pricina

Iar experiențele din unitatea medicală negative ale femeii nu au continuat aici. Se pare că în ciuda faptului că aceasta și fetița ei fuseseră internate în urma infectării cu Covid-19, personalul medical nu s-a îngrijit corespunzător de ele.

Tratamentul a fost administrat cu întârziere, iar condițiile din spital au fost inacceptabile.

Aș mai vrea să semnalez comportamentul nepotrivit al unor asistente, decalarea tratamentului cu antibiotic cu până la 4 ore, cât și lipsa unui duș. Menționez că am fost internate la secția infecțioase pentru Covid. a mai transmis femeia.

Până în acest moment, spitalul nu a transmis o reacție față de cele întâmplate.