Reclamă
Reclamă

Vizita lui Volodimir Zelenski în România s-a lăsat cu scandal în Parlament, unde nu toți deputații și senatorii l-au așteptat cu încântare pe președintele Ucrainei. Diana Șoșoacă a venit pregătită și a fost gata să-l atace pe liderul de la Kiev, în stilul său caracteristic.

Șoșoacă: „I-am promis că nu îl bat! Piticul dansator”

Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei, a efectuat marți, 10 august, prima sa vizită oficială în România. Între Kiev li București s-a legat o relație de prietenie puternică odată cu izbucnirea războiului pornit de Federația Rusă, țara noastră fiind un aliat de seamă al ucrainenilor.

Venirea liderului de la Kiev nu a fost văzută cu ochi buni de toată lumea însă. Diana Șoșoacă, care s-a poziționat încă de la izbuncirea războiului împotriva Ucrainei, a venit pregătită să-l abordeze pe Zelenski în stilul său caracteristic.

Senatoarea nu a ratat ocazia și l-a ironizat pe șeful de stat pentru cariera pe care a avut-o înainte de cea în politică, și anume de actor. De asemenea, aceasta a vrut să-i înmâneze și o scrisoare a românilor din Ucraina, însă nu s-a putut apropia de el.

Reclamă

Volodimir Zelenski a fost înconjurat de forțele de ordine, care nu au permis nimănui să se apropie de el.

Însă chiar și de la depărtare, Diana Șoșoacă a reușit să se facă auzită. I-a arătat șefului de stat harta României mari și a solicitat ca teritoriile care au aparținut țării noastre să fie restituite, adresându-i-se în limba engleză.

Liderul de la Kiev nu a răspuns strigătelor senatoarei, ci și-a continuat mai departe drumul, ghidat de angajații de la pază.

Pe LIVE-ul pe care îl făcea pe Facebook, după cum știm deja că-i este obiceiul, Șoșoacă a dezvăluit că nu avea de gând să fie agresivă cu Zelenski, ci doar să discute cu el.

E bine că după ce i-am promis că nu îi dat bătaie a avut curaj să vină. I-am transmis că nu îl bate mama națiunii, imediat a prins curaj piticul dansator. Dansatorul la bară, așa-zisul președinte al Ucrainei. Eu azi am rezervat toată ziua pentru Zelenski., a declarat Diana Șoșoacă urmăritorilor săi din mediul online.

Reclamă
Share.

Sunt Simona Păun, o tânără jurnalistă cu studii în litere. Combinez pasiunea pentru scris cu o neînfricată ambiție. Chiar dacă sunt la început de drum, sunt deja recunoscută pentru investigațiile mele profunde și abordarea meticuloasă. Viitorul pare strălucit în fața mea.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro