Urmărire ca-n filmele de acțiune americane pe străzile din Timișoara.

Polițiștii au fost nevoiți să folosească armele din dotare ca să oprească un șofer fugar. Bărbatul a reușit să se ascundă și este în continuare căutat de autorități.

Șofer oprit cu focuri de armă în Timișoara

Totul s-a petrecut pe bulevardul Take Ionescu, din Timișoara. Poliţiştii Secției 1 din oraș efectua un control de rutină, când au oprit un autoturism marca Mercedes, la volanul căruia se afla un bărbat de etnie romă.

Oamenii legii i-au făcut semn să oprească, apoi i-au cerut documentele să le verifice. Se pare că șoferul avea un mandat de arestare pe numele său. Doar că agenții nu au apucat să se întoarcă la vehicul, că acesta a accelerat și a fugit în mare viteză.

Polițiștii au pornit pe urmele lui, încercând să-l oprească. Cum bărbatul a ignorat semnalele prin care i-a fost solicitat să renunțe la fugă, unul dintre agenți a fost nevoit să folosească arma din dotare. A tras mai multe focuri de advertisment, dar nu a reușit să-l sperie pe fugar.

După o urmărire ca-n filme, i-au pierdut urma pentru câteva momente. Ulterior, i-au găsit mașina în curtea unei case. Însă nici urmă de bărbat. Se pare că acesta a reușit să fugă și să se ascundă.

Oamenii legii au căutat atât în împrejurimile imobilului, cât și în interiorul acestuia. Nici urmă de șoferul care trebuia să ajungă în spatele gratiilor.

Fugarul, încă căutat de polițiștii din Timișoara

De mai bine de 24 de ore, polițiștii din Timișioara sunt în alertă, în încercarea de a-l găsi pe individ. Au fost organizate mai multe filtre în diferite zone din oraș. Sunt verificate documente, mașini, dar și șoferi, în speranța că-l vor găsi pe infractor.

Când va fi reținut, bărbatul riscă ani grei de închisoare. IPJ Timișoara nu a transmis pentru ce infracțiune a fost emis primul mandat de arestare.