Scene incredibile în trafic, după ce un polițist a oprit un bărbat care conducea sub influența alcoolului.

Doar că șoferul nu era oricine, ci chiar șeful lui de la Poliție. Degeaba a încercat acesta să-l șantajeze, agentul nu s-a lăsat intimidat. Așa că l-a sancționat după cum prevede legea și l-a și filmat.

Nu doar șoferii de rând se urcă la volan băuți, ci și cei care ar trebui să fie un exemplu pentru toți și să apere legea. Este și cazul unui căpitan de poliție din cadrul Departamentului de Poliție din Oklahoma City, care a fost prins că conducea sub influența băuturilor alcoolice.

Cel care l-a oprit a fost chiar un subaltern de al său, pe care îl cunoștea. Așa că bărbatul a încercat să-l convingă pe agent să-l lase să plece, deși era conștient de ceea ce a făcut. Sergentul nu s-a lăsat însă înduplecat, ba chiar i-a dat o lecție pe cinste despre ce înseamnă să fii om al legii.

Căpitanul de Poliție a fost oprit după ce a încălcat mai multe reguli în trafic. Mai exact, el a depășit viteza permisă în zonă și nu a folosit semnalele de schimbare a benzii. Fără să știe inițial cine este la volan, agentul de poliție a pornit în urmărirea lui și l-a tras pe dreapta.

Sergentul l-a sancționat pe superiorul său și nu s-a lăsat intimidat de el

Mare i-a fost mirarea atunci când a realizat că cel aflat la volan este chiar șeful său,  căpitanul James „Matt” French. Acesta a coborât din mașină și a încercat să-l oprească pe sergent să mai filmeze, cu camera pe care o avea montată pe uniformă. Agentul a povestit că era vizibil beat și că vorbea greoi.

În ciuda cererilor repetate ale căpitanului, Skinner nu s-a clintit și a refuzat să oprească aparatul de filmat.

Nu-mi pasă dacă ești un membru al unei bande sau președintele Statelor Unite. Dacă te-aș trata diferit de cum aș trata un localnic din South Side, cum ți se pare asta?, i-a spus sergentul.

Imaginile cu sergentul și căpitanul au avut virale în mediul online. Iar autoritățile au transmis că acesta din urmă și-a achitat sancțiunea primită pentru gestul său necugetat de a se urca băut la volan.