Reclamă
Reclamă

Pasagerii unui avion au trăit un adevărat coșmar. Un bărbat a deschis ușa în timpul zborului, chiar când aeronava se pregătea de aterizare.

Bărbatul a deschis ușa de urgență a aeronavei în timpul zborului

Scenele de groază s-au întâmplat la bordul unui avion care zbura pe teritoriul Coreei de Sud. Aeronava aparținea Asiana Airlines și se pregătea să aterizeze pe aeroportul din Daegu.

În ciuda faptului că stewardesele le-au indicat pasagerilor să rămână la locurile lor, cu centurile puse, după cum prevede procedura de siguranță, un bărbat a ignorat complet aceste indicații.

Individul aflat într-un loc destinat situațiilor de urgență a deschis din senins ușa aeronavei. Au urmat clipe teribile pentru restul pasagerilor, care au fost loviți de rafale de aer în față.

Reclamă

Potrivit martorilor oculari, bărbatul, a cărui identitate nu a fost încă dezvăluită, s-a ridicat de pe scaunul său din zona de urgență și a deschis ușa avionului.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CNN (@cnn)

Ce s-a întâmplat după ce pasagerul a deschis ușa

Din fericire, echipajul a reacționat rapid, făcând apel la pasageri să rămână calmi și să respecte instrucțiunile. Au acționat în conformitate cu antrenamentul și protocoalele de siguranță și au reușit să închidă rapid ușa. Astfel că aterizarea s-a putut desfășura în siguranță.

Imediat ce incidentul a fost rezolvat, bărbatul a fost escortat în afara avionului de către forțele de securitate . Autoritățile au deschis o anchetă pentru a determina motivele din spatele acțiunii sale și dacă acesta prezintă o amenințare reală sau doar a comis o greșeală de neînțeles.

De asemenea, se va verifica dacă există necesitatea luării unor măsuri suplimentare pentru a preveni evenimente similare în viitor.

Deschiderea ușii unui avion în timpul zborului este considerată o acțiune extrem de periculoasă, deoarece poate afecta integritatea aerodinamică a aeronavei și poate pune în pericol siguranța pasagerilor și a echipajului. Cu toate acestea, în acest caz, se pare că echipajul a gestionat rapid și eficient situația, evitând consecințe grave.

Compania aeriană Asiana Airlines a emis o declarație în care și-a exprimat regretul față de incident. În plus, a oferit asigurări pasagerilor că asemenea accidente vor fi prevenite pe cât posibil.

Reclamă
Share.

Sunt Simona Păun, o tânără jurnalistă cu studii în litere. Combinez pasiunea pentru scris cu o neînfricată ambiție. Chiar dacă sunt la început de drum, sunt deja recunoscută pentru investigațiile mele profunde și abordarea meticuloasă. Viitorul pare strălucit în fața mea.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro