Paul Nicolau, cunoscut în mediul online ca Pescobar, a reacționat după ce ANPC i-a închis celebrul restaurant „Taverna Racilor”. Omul de afaceri spune că nu are nicio vină și că-și așteaptă în continuare clienții. A spus ce vrea să facă după ce autoritățile au găsit mai multe nereguli la în local.

Reacția lui Pescobar, după ce ANPC i-a închis Taverna Racilor

Fanii lui Pescobar, devenit faimos în mediul online pentru restaurantul său din Herăstrău, Taverna Racilor, au rămas uimiți când ANPC a anunțat că au închis localul.

Inspectorii au găsit, pentru a treia oară în această vară, mai multe nereguli. În ciuda faptului că Paul Nicolau a făcut o avere de pe urma restaurantului, iar clienții stăteau la coadă ca să prindă o masă, condițiile pe care le oferea lăsau de dorit.

Au fost descoperite alimente expirate, mizerie, dar și produse, mai exact pește, care nu era păstrat corespunzător. Toate acestea punând în pericol sănătatea oamenilor care veneau cu încredere să servească masa la el.

La toate acestea, Pescobar are și o explicație. Ba mai mult decât atât, spune că localul așteaptă în continuare clienți. Patronul spune că singura problemă a fost la un transport de produse, deoarece temperatura nu era în regulă.

Eh, nu era nimic stricat. S-a întâmplat, greșeală omenească, ca să vină controlul exact în acel moment când a ajuns marfa și să constate că marfa în mașină era la minus 6 grade și s-a făcut proces verbal de confiscare., a declarat acesta pe TikTok.

@tavernaracilortimisoara Sunt dator si eu cu o explicatie opiniei publice cat si mediei din România! Nu s a gasit nici un fel de marfă stricata, toata marfa era in termen buna ptr consum, nu am respectat temperatura pe parcursul transportului de 1 ora de la depozitul nostru din Giurgiu pana la taverna din herastrau, in loc de -18 grade C marfa a ajuns la -6 grade celsius! Anpc a constatat acest lucru si s a dispus confiscarea ! Mentionez ca zilnic la taverna din Herastrau vindem intre 1000-1500 kg de peste si fructe de mare!! taverna nu este inchisa, vă asteptam la noi cu cele mai bune produse din România ❤️🇷🇴 #pescobar ♬ original sound – tavernaracilortimisoara

Cum vrea Pescobar să redeschidă „Taverna Racilor”

Cât despre faptul că ANPC a închis temporar „Taverna Racilor”, Pescobar știe deja ce are de făcut. Localul va funcționa în continuare, însă sub numele unei alte firme.

Deoarece activitatea a fost oprită pe firmă și nu pe locație. Strategie pe care a mai aplicat-o deja de câteva ori, când inspectorii de la Protecția Consumatorului i-au trecut pragul.

Pescobar este doar unul dintre „celebritățile” de pe TikTok care și-au clădit averea pe publicitatea pe care și-au făcut-o în social-media. La fel ca el sunt și Andrew Tate, sub control judiciar acum pentru trafic de persoane, dar și Călin Donca, arestat preventiv pentru 30 de zile.