Prințul Louis, în vârstă de patru ani, a fost surprins având o criză de nervi, în timpul evenimentului Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta a II-a.  

Prințul Louis, în vârstă de patru ani, a fost surprins având o criză de furie, în timpul evenimentului Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta a II-a. Videoclipul a devenit în scurt timp viral pe rețelele de socializare și la televiziunile de știri. Micuțul și-a arătat „nervii” prin mai multe gesturi față de mama sa, Prințesa de Wales, Catherine. 

Jubileul de platină al Elisabetei a II-a a fost sărbătoare internațională din 2022. Acesta a marcat cea de-a 70-a aniversare de la urcarea reginei Elisabeta a II-a la 6 februarie 1952. Cel mai emoționant discurs la acest mare eveniment a fost al fiului reginei, care acum este moștenitorul Coroanei.  

Regele Charles, discurs emoționant despre mama sa

„Devotamentul Reginei pentru bunăstarea întregului popor inspiră tot mai multă admirație cu fiecare an care trece”, a transmis prințul Charles într-o declarație publică.  

Prințul Charles a respectat, de asemenea, dorința mamei sale, ca soția sa, Camilla, ducesa de Cornwall, să fie numită regină consoartă atunci când el va deveni rege. De asemenea, Regele a mai declarat că atât el, cât și soția sa, sunt conștienți de această onoare. 

Micul prinț, furios pe mama sa

În cadrul acestui eveniment, Prințul Louis de Cornwall și Cambridge a fost filmat în timp ce îi punea mâna la gură mamei sale. În vârstă de patru ani, prințul Louis nu asculta ceea ce încerca să îi explice mama sa și a reacționat plin de furie la ceea ce îi spunea Prințesa de Wales. În ciuda moștenirii pe care o are în spate, în fond, este doar un copil de patru ani. 

VIDEO Prințul Louis, criză de furie în public. Cum a fost surprins fiul prințului William

Prințul Louis de Cornwall și Cambridge, pe numele său complet Louis Arthur Charles, s-a născut pe data de 23 aprilie 2018. Acesta este cel de-al treilea copil al Prințului William, Duce de Cornwall și Cambridge, și al soției acestuia, Catherine, Ducesă de Cornwall și Cambridge. De asemenea, el este cel de-al patrulea în linia de succesiune al tronului britanic. 

Distribuie

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.