În timp ce în alte țări se testează taxiurile zburătoare, în România, situația este un pic mai diferită. Și spunem asta pentru că pe străzile de la noi circulă taxiuri de lux în care nu oricine își permite să se urce, iar asta pentru că prețul pentru un singur kilometru este destul de piperat.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că în orașe mari, companiile de ride sharing au câștigat din ce în ce mai mult teren. Cei care nu vor să stea în aglomerație și să meargă cu mijloacele de transport în comun, au la dispoziție diverse aplicații de ride sharing sau taxi care îi duc din punctul A în punctul B, ori de câte ori au nevoie.

Până acum, taxiurile de lux erau doar un pamflet sau glume de pe internet. Ei bine, se pare că totul a căpătat contur, iar pe străzile din România există bolizi de sute de mii de euro pe care proprietarii îi folosesc pe post de taxi. Și, deși poate părea o glumă, totul este cât se poate de adevărat.

VIDEO. Primul taxi de lux din România, dedicat oamenilor cu portofelul gros. Care este tariful per kilometru Pixabay

Dai un ban, dar stai în față

Zilele acestea, un Lamborghini și-a făcut apariția în trafic și a atras atenția tuturor. Este lesne de înțeles și de ce, având în vedere că aceasta era transformat într-un taxi. Dacă, de obiecei, sunt învățați să vedem Lamborghini în toată splendoarea lor, de data asta, taxiul Lamborghini i-a lăsat pe toți muți de uimire.

Cei care vor să beneficieze de servicii de lux într-o mașină pe măsură, trebuie să știe că tariful nu este deloc unul mic. Nu orice are ocazia sau își permite să se plimbe într-un taxi Lamborghini, iar de aici și prețul exclusivist.

Ca în cazul oricărui taxi și Lamborghini percepe taxa tot per kilometru, doar că nu în lei, ci în euro. Mai exact, 50 de euro pentru fiecare kilometru parcurs în celebrul Lamborghini galben.

@costinnanemernic1 #taxi #baxbanii #bdlp #milion #taxidriver #taxidriver2 ♬ sunet original – BogdanDeLaPloiesti