Cei patru minori nu sunt la prima abatere. Ei au mai comis infracțiuni asemănătoare în trecut

Caz uluitor la Ploiești, unde patru copii ar putea să le dea lecții hoților. Minorii au agresat un bărbat și i-au luat portofelul. Nu s-au oprit aici, ci au atacat și un taximetrist, care s-a ales și cu mașina distrusă. 

Un grup de 4 minori din municipiul Ploiești este în atenția autorităților, după ce au comis mai multe infracțiuni. Deși cel mai mic dintre ei are doar 12 ani, minorii au reușit să dea lovitura de mai multe ori și să se aleagă cu sume mari de bani.

Ei sunt suspectați pentru mai multe furturi, dar și acuzați că au agresat doi bărbați. Infracțiunile au fost comise în ultimele luni, iar oamenii legii au reușit să-i identifice și să le dea de urmă.

Așa că miercuri, 8 februarie, Polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor Contra Persoanei și Patrimoniului le-au trecut pragul. Agenții au efectuat percheziții în casele în care minorii locuiesc de pe raza județului Prahova. Apoi, tinerii au fost duși la audieri, fiecare însoțit și de părinții săi.

Minorii trebuie să dea explicații pentru faptele lor, care sunt demne de hoți profesioniști. Mai ales că au reușit să scape basma curată de mai multe ori.

Una dintre victimele lor este un bărbat care a rămas fără portofel și acte. Copiii l-au agresat și i-au distrus mașina, apoi i-au luat tot ce avea la el.

Alta țintă a lor a fost un taximetrist din oraș. Și în acest caz, tinerii au acționat în același fel. L-au atacat pe bărbat, în timp ce acesta se afla într-o parcare. Nu a scăpat nici vehiculul cu care acesta își câștiga traiul de zi cu zi. Adolescenții l-au distrus, apoi s-au făcut nevăzuți.

Cât au reușit să fure cei 4 minori

Polițiștii au stabilit că prejudiciul în acest caz de ridică la suma de 2.500 de lei.

În urma perchezițiilor efectuate, polițiștii au identificat și ridicat mijloace materiale de probă. Cercetările sunt continuate de către polițiștii de investigații criminale, din cadrul Poliției municipiului Ploiești, în vederea documentării întregii activități infracționale.

Rămâne de văzut cum vor fi pedepsiți membrii grupării pentru faptele lor, având în vedere că toți sunt minori.

Share.