Mulți dintre jucătorii de top ai Fortnite devenit frustrați de ce a rămas pe scena competitivă. Iar golul lăsat de Fortnite a început să fie umplut de competiție, care a început să domine platforme precum Twitch.
În ultimele săptămâni, Epic a lansat o serie de actualizări care au readus strălucirea.

Reclamă

Pentru început turneul de muzică a lui Travis Scott, care a prezentat cinci evenimente în joc pe parcursul mai multor zile.

A fost extrem de surprinzător și s-a dovedit a fi și extrem de popular; peste 27 de milioane de jucători s-au alăturat turneului. Peste 12 milioane în timpul primului concert virtual.

Reclamă

Ceea ce a fost și mai impresionat a fost faptul că în timpul evenimentului nu a existat niciun pic de violență. Imediat cum s-a dat drumul la muzică, iar uriașul Travis Scott a început să meargă în jurul insulei Fortnite, armele au dispărut și toți jucătorii s-au distrat și s-au bucurat de show.

La scurt timp după, Epic a introdus un nou spațiu în joc numit Party Royale. O insulă mai mică și complet liberă de cele două activități principale în regimul de luptă royale: tir și construcție.

Noul spațiu este un mediu relaxant unde poți să-ți petreci timpul alături de prieteni. Există un cinematograf în aer liber și un club cu dansatori holografici și alte puncte de interes, cum ar fi o navă pirată și un teren de fotbal.

Epic îl descrie ca un „spațiu în evoluție”, așa că probabil vor exista mai multe activități și evenimente adăugate în viitor.

Ambele actualizări indică viitorul probabil al Fortnite.

Party royale se simte ca o decizie bună. Evenimentele sociale și latura competitivă a Fortnite au fost întotdeauna în contradicție, dar acum ambele au propriile spații distincte. Unul este un teren de luptă, celălalt un loc de joacă care surprinzător se completează reciproc.

Așa că, prin introducerea acestui nou spațiu, filme sau emisiuni TV ar putea fi lansate la cinematograful Royale sau nume mari ar putea susține concerte virtuale.
De asemenea, Epic are de acum mai mult spațiu pentru a încerca lucruri noi, întrucât modificările la party-ul royale nu vor avea niciun impact asupra scenei competiționale Fortnite.

Desigur, toate acestea depind de modul în care vor evolua lucrurile. Epic spune că este încă un experiment și nu este clar cât ar putea dura.

Dar dacă are succes sau nu, party royale arată că Epic înțelege ce a devenit Fortnite și încearcă să evolueze  pentru a oferi o experiență cât mai potrivită.

Sursa: TheVerge.com