Au fost momente de groază pentru pasagerii unei aeronave. Un bărbat a deschis ușa avionului în timpul zborului. După ce a fost arestat, și-a explicat gestul nebunesc.

Motivul incredibil pentru care un bărbat a deschis ușa avionului în timpul zborului

Incidentul s-a petrecut la bordul unui avion care zbura pe teritoriul Coreei de Sud. Un bărbat s-a ridicat brusc și a deschis ușa de urgență, fapt ce a făcut ca rafale de vânt să pătrundă în avion și să pună viața celorlalți pasageri în pericol.

Doar intervenția rapidă și promptă a personalului din aeronavă a făcut ca tragedia să fie evitată. Aceștia au reușit să închidă în timp util ușa, astfel că aterizarea s-a putut desfășura în continuare în condiții normale.

La aterizare, individul care a făcut gestul nebunesc a fost reținut de autorități. La audieri, și-a explicat gestul care putea să ia vieți nevinovate.

Bărbatul are 30 de ani și se pare că era stresat căci nu avea loc de muncă. El a povestit că a deschis ușa deoarece voia să iasă mai repede din aeronavă. A motivat totul pe fondul faptului că era stresat.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CNN (@cnn)

9 persoane au ajuns la spital cu probleme respiratorii după incident

Aeronava, un Airbus A321-200, decolase pe insula Jeju și se pregătea să aterizeze pe pista din Daegu. Conform informațiilor transmite de autoritățile sud-coreene, la bord erau în acel moment 200 de pasageri, dintre care 194 de pasageri și șase membri ai echipajului.

Spaima prin care au trecut i-a făcut pe nouă dintre aceștia să ajungă de urgență la spital. După ce au aterizat, au fost preluați de echipajele medicale, care le-au oferit îngrijirile necesare. Din cauza vântului puternic care a pătruns în avion și a panicii, au avut probleme respiratorii. Din fericire, nu a fost vorba de nimic grav, astfel că toți au fost externați la câteva ore.