Începând de ieri, Drobeta Turnu Severin se poate lăuda că are McDonald’s. Este restaurantul cu numărul 100 deschis la noi în țară, iar aceasta a fost ocazia perfectă de a pregăti promoții pentru pofticioși. Cei din Drobeta Turnu Severin nu au putut rezistat tentației de a cumpăra meniuri la 10 lei, așa că s-au așezat la cozi uriașe.

Nu mai este niciun secret că unul dintre „sporturile naționale” ale românilor este statul la coadă și îmbulzitul. Cele mai recente imagini de la Drobeta Turnu Severin arată acest lucru. Mii de persoane au stat la coadă și au blocat tot orașul la deschiderea noului McDonald’s, primul restaurant de acest gen din oraș.

@lsc.yan #stiucanuosaajungpeforyou #makemefameous #mcdonalds #faliment ♬ origineel geluid – speedupsongsnl

McDonald’s s-a asigurat că pregătește oferte pe placul pofticioșilor, așa că a venit cu ideea de a oferi meniuri la doar 10 lei. În fața unei asemenea oferte, românii au cedat și s-au îmbulzit mai ceva ca la ofertele la tigăi. La un moment dat, accesul către restaurant a fost blocat din cauza numărului mare de oameni.

McDonald’s a dat lovitura la Drobeta Turnu Severin

Este pentru prima dată când McDonald’s ajunge în Drobeta Turnu Severin și, după imaginile surprinse de la deschidere, se pare că cei de acolo au așteptat mult timp un asemenea fast food la ei în oraș.

@damiangabriel7 #fy #fyp #CapCut #brasov ♬ sunet original – Stefan_alex70

Oamenii din Drobeta Turnu Severin nu au mai ținut cont de nimic și au acceptat să stea în picioare ore bune doar pentru a gusta celebrele preparate de la McDonald’s. Parcarea în care s-au adunat cu toții a devenit neîncăpătoare și abia dacă se mai putea respira acolo.

Cel mai probabil, au existat persoane care nu au mai prins nimic, căci cei de la McDonald’s sigur nu au fost pregătiți pentru un număr atât de mare de clienți. Noul restaurant din Drobeta Turnu Severin are o capacitate de 98 de locuri la interior la care se adaugă și 80 de locuri pe terasă.

@cristeaa.10 Du ma la mc #mc #drobetaturnuseverin #100 ♬ sunet original – Cristea