Salman Khan a pus-o pe Iulia Vântur într-o situație extrem de stânjenitoare. A fost prins în fapt cu o altă femeie! Se pare că actorul tânjește și după alte femei, nu doar după iubita sa, Iulia Vântur.

Chiar dacă între ei există o diferență de 15 ani, Iulia Vântur e îndrăgostite iremediabil de celebrul actor de la Bollywood de 8 ani. În anul 2012, aceasta a părăsit România în numele iubirii și nu s-a mai uitat în urmă.

Destul de recent, au apărut niște imagini compromițătoare pe rețelele de socializare cu celebrul actor care o vor pune destul de mult pe gânduri pe frumoasa Iulia Vântur, fosta prezentatoare de la Pro Tv.

În timpul unui interviu, Salman Khan a fost vrăjit de tânăra reporteriță care, pe bună dreptate, avea o fustă extrem de scurtă și un aspect fizic foarte amețitor. Actorul nu a putut rezista tentației, astfel că acesta și-a țintit privirea, preț de câteva secunde bune, fix la zonele intime ale domnișoarei.

@sevgiyolu7

#tiktokturkiye#kesfet#benioncikart#evdekal#kiskançlik kokuyor 😉😍❤️😲🤫🧿😀 arayı girmeyelim adam çok sinirli

♬ orijinal ses – elifçelikman

Celebrul actor parcă a rămas blocat pentru câteva momente la fermecătoarea reporteriță, parcă vrând să dea de înțeles faptul că peisajul nu este cel pe care îl vede întodeauna acasă la partenera lui. Și-a revenit repede însă, și a continuat interviul cu frumoasa domnișoară.

Frumoasa Iulia Vântur așteaptă cu nerăbdarea clipa în care va deveni mamă, Este dorincă să se căsătorească, iar de aceea ar accepta cu brațele deschise propunerea de a deveni soția actorului de la Bollywood.

„Poate că mămică da, mă văd. Căsătorită… nu știu, am trecut de vârsta de 20 de ani în care mi se părea căsătoria o chestie extraordinară. Sincer, mă uit în jurul meu și văd oameni care nu știu dacă sunt neapărat mai fericiți căsătoriți. Nu mi se pare atât de important ca doi oameni să fie căsătoriți. Mi se pare important ca doi oameni să se iubească și să fie împreună. Sper ca în rolul de mămică să fiu o mamă responsabilă și bună”, a spus Iulia Vântur nu cu mult timp în urmă.