Irinel și Monica Columbeanu au format unul dintre cele mai controversate cupluri de la începutul anilor 2000.

Diferența de vârstă dintre ei i-a făcut pe mulți să creadă că nu a fost niciodată vorba despre sentimente adevărate, ci doar despre interese. Acum, Irinel a ajuns la azil, iar de el abia dacă își mai amintesc prietenii lui.

Irinel Columbeanu a atras mereu antipatia bărbaților din jurul lui datorită femeilor frumoase care stăteau la brațul lui. Columbeanu a avut tot timpul șarmul la el, iar faptul că avea și o avere consistentă, era un plus pentru domnișoarele care visau să-i devină soții.

Însă, se pare că doar Monica Gabor a avut norocul de a deveni doamna Columbeanu și de a trăi o viață la care nici măcar nu îndrăznea să viseze. Monica era dusă mereu cu barca la liceu, avea toate hainele și bijuteriile pe care și le putea dori o femeie și aproape că nu era moft pe care Irinel să i-l îndeplinească.

VIDEO. Interviu de colecție cu Monica și Irinel Columbeanu. Cum a cunoscut-o afaceristul pe cea care urma să îi devină soție
social media

Însă, nu multă lume mai știe cum au ajuns cei doi să se cunoască și cum de i-a picat Monica atât de repede cu troc milionarului. Omul de afaceri a cunoscut-o pe frumoasa brunetă în cadrul unui concert al fostei sale partenere, Anna Lesko.

Irinel și Monica, cuplul anilor 2000

De asemenea, acesta a mărturisit că fosta doamna de la Izvorani i-a atras atenția imediat cu frumusețea sa. Totul s-a întâmplat atunci când ea pășea pe scenă într-o rochie extrem de sexi, care l-a făcut să se întrebe dacă poartă sau nu lenjerie intimă.

De aici, totul este istorie, căci relația lor a fost mereu una deschisă, ba chiar au avut și o emisiune în care le arătau fanilor cât de mult se iubesc ei. Din păcate, chiar dacă Monica a jurat că va rămâne alături de Irinel până la adânci bătrâneți, acum, când acestuia îi este cel mai greu, nu este lângă el.

@vremuri.ne.bune Irinel Columbeanu a scris în cartea sa autobiografică despre cum a fost cucerit de Monica Gabor. Omul de afaceri a cunoscut-o pe frumoasa brunetă în cadrul unui concert al fostei sale partenere, Anna Lesko. De asemenea, acesta a mărturisit că fosta doamna de la Izvorani i-a atras atenția imediat cu frumusețea sa. Totul s-a întâmplat atunci când ea pășea pe scenă într-o rochie extrem de sexi, care l-a făcut să se întrebe dacă poartă sau nu lenjerie intimă. 😅 #irinelcolumbeanu #monicacolumbeanu #scorpiadelaizvorani #interviudesenzație #interviu #tiktokromania #misiuneatiktok #tiktokmoldova #5pasidebine ♬ original sound – Vremuri.ne.bune