Rechinii continuă să apară pe plajele turistice. După ce două femei, printre care și o româncă au fost ucise în Egipt de către rechini, aceștia au apărut și pe o plajă din Turcia.

Turcia este o țară în care cei mai mulți dintre români preferă să își petreacă vacanțele de vară. Se pare că și această țară a devenit periculoasă, după ce un rechin și-a făcut apariția pe coasta Marmaris. Mai mulți înotători aflați în larg au izgonit rechinul cu un mop.

Persoanele care se aflau la mal au filmat evenimentul șocant. În video se poate observa cum turiștii loveau rechinul cu un mop. Din fericire, peștele agresiv a plecat. Filmarea a devenit virală pe rețelele de socializare.

Clipul video a fost distribuit pe rețelele sociale de martorii la incident. Rechinul s-a apropiat periculos de mult de o plajă plină de copii. Aripioarele lui pot fi observate în timp ce animalul înoată în cercuri, în jurul turiștilor, pe coasta Marmaris din Turcia.

Rechin alungat cu un mop

Unul dintre bărbați se apropie de peștele agresiv cu un mop și începe să îl lovească în cap. Persoana care filmează întregul eveniment izbucnește în râs, deși întâmplarea nu este tocmai haioasă. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită, iar peștele agresiv a plecat de lângă turiști după ce a fost lovit.

Marea Mediterană găzduiește 47 de specii de rechini, inclusiv rechinul albastru, rechinul ciocan și marele rechin alb. Chiar dacă Marele Alb este cel mai periculos, acesta apare rareori la suprafață.

Situația este extrem de tensionată în acest moment după ce cazul celor două femei ucise de către rechini în Egipt a speriat întreaga planetă. Una dintre aceste femei era o româncă în vârstă de 40 de ani, pe nume Roxana Donisan. Ea locuia în Suceava și lucra la Administrația Finanțelor Publice.

Nu era prima dată când femeia plecase în Egipt. Tatăl acesteia a declarat că femeia și-a luat două sejururi fiindcă avea de gând să stea mai mult să se relaxeze. În ziua în care a fost ucisă, Roxana avea bagajele făcute să se întoarcă acasă. A fost ultimul ei înot.

Distribuie

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.