Florin Salam este cunoscut pentru faptul că își iubește enorm familia, iar copiii sunt mereu pe primul loc pentru el.

Însă, ca orice om, are și el momentele sale tensionate. Recent, Florin a fost adus la capătul răbdării de cei mici, așa că a recurs la un comportament destul de agresiv.

Florin Salam a vrut să stea mereu departe de scandaluri și și-a protejat familia cu orice preț de evenimentele neplăcute. Manelistul este cunoscut pentru faptul că ar face orice pentru familia lui, mai ales pentru copiii pe care îi iubește mai mult decât orice pe lume.

Recent, soțul Roxanei Dobre a fost surprins într-o ipostază cum rar le este dat fanilor să îl vadă. Artistul se afla în parc, alături de copiii lui și de Roxana. La un moment dat, ceva l-a supărat foarte tare, astfel că manelistul a simțit nevoia să răbufnească la adresa celor mici.

VIDEO. Florin Salam a vrut să-și bată copiii, în parc. Roxana Dobre, șocată de comportamentul lui. „Să nu te bagi când le dau o palmă”
Social media

Florin Salam, tensiuni chiar de ziua lui

Din filmare reiese foarte clar faptul că Florin Salam nu era în cea mai bună formă a sa, cel mai probabil, era obosit și nu mai avea chef să stea în parc. Cei mici, în schimb, s-au simțit foarte bine și nu mai voiau să plece acasă. De altfel, aceasta a fost și picătura care a umplut paharul lui Florin din acea zi.

„Uite cum stau de ziua mea după copii. Îi las aici. Mă jur pe mama mea că îi las aici! Să nu te bagi când le dau câte o palmă”, a spus manelistul, după care s-a calmat.

@tania_plesa Copii sunt copii @Tania💠 @Tania💠 @Tania💠 ♬ sonido original – Tania💠


Manelistul a simțit că nu mai poate avea răbdare cu cei mici, așa că i-a spus Roxanei să intervină ea cât mai repede, asta până când nu le dă el câte o palma celor mici. De obicei, Florin nu reacționează atât de agresiv, iar comportamentul din acea zi a lăsat-o fără cuvinte și pe Roxana.

Manelistul simțea nevoia să plece cât mai repede, iar copiii lui nu cooperau deloc cu el, ceea ce l-a adus în pragul disperării. Filmarea a ajuns virală pe internet, iar mai multe voci au susținut că-l înțeleg pe Florin Salam, mai ales când copiii sunt încăpățânți.