Dan Petrescu, antrenorul CFR Cluj, a oferit un moment fabulos în cadrul conferinței de presă după meciul în care elevii săi au făcut egal cu Viitorul.

Reclamă

Antrenorul a fost puțin deranjat de întrebarea jurnalistei, și a spus că el deține un record fantastic, având 35 de meciuri jucate pe teren propriu fără înfrângeri.

„Încep cu recordurile pe care le are Dan Petrescu. Când antrenorul Dan Petrescu are 35 de meciuri pe teren propriu fără înfrângere, 0 înfrângeri. Eu zic atât, ca să știe lume, noi punem mereu negativul în față. Aveam 11 meciuri consecutive acasă fără să pierdem. Am primit 2 goluri în 13 meciuri. Mi se pare un record fantastic să ai 35 de meciuri fără înfrângere la o echipa. Astăzi meritam mai mult, meritam să câștigăm. A ratat Deac cu capul, a aprăt portarul, Bordeianu a ratat cu poarta goală. Dacă băgam mingea în poartă era o victorie meritată. Viitorul era o echipă care era disperată, dacă câștigau, erau 99% în play-off. Aveam și noi nevoie de o victorie pentru a ne distanța”, a declarat Dan Petrescu la conferința de presă.

Reclamă

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=niWSjmY3_8M[/embedyt]