Vacanța în Grecia s-a sfârșit tragic pentru o familie de români. Cei doi adulți și doi copii au fost implicați într-un accident grav de circulație. Mama și tatăl au decedat în urma impactului. Minorii sunt în stare gravă la spital.

Doi români au avut un sfârșit tragic în Grecia

Familia era în drum spre România, după o vacanță frumoasă petrecută pe tărâmurile elene. În mașină erau un cuplu, o femeie în vârstă de 45 de ani, un bărbat de 48 de ani și copii acestora de 10, respectiv 7 ani.

Cei 4 erau pe autostrada Salonic-Serres, care face legătura cu granița dintre Grecia și Bulgaria. La kilometru 18, mașina familiei a intrat într-un TIR. Impactul a fost atât de puternic, că cei doi adulți au decedat pe loc. Minorii, acum orfani de ambii părinți au supraviețuit.

La fața locului au intervenit mai multe echipaje de salvare. Copiii au fost preluați de medici și transportați de urgență la cel mai apropiat spital. Conform informațiilor din presa elenă, starea amândurora este deosebit de gravă.

O depășire efectuată greșit a lăsat orfani de ambii părinți doi copii

Din primele informații, se pare că ar fi fost vina românului, care s-ar fi angajat într-o depășire fără să se asigure corespunzător.

Ne-am întors recent din Grecia. Din păcate unii intra in depășire fara motiv. Ești în concediu alocați suficient timp. Este necesar să îți iei și pauze scurte la un anumit interval. Pretuiti-va viața!, a scris un român pe un grup din mediul online.

Fiind vârf de sezon, sute de mașini au rămas blocate în trafic timp de zeci de minute. Din imaginile surprinse la fața locului, se poate observa coada kilometrică care s-a format pe sensul de mers pe care a avut loc accidentul.

Polițiștii care au intervenit la locul accidentului au deschis o anchetă în acest caz. Urmează să stabilească cu exactitate circumstanțele în care și-au pierdut viața cele două persoane.