Raluca Bădulescu este una dintre vedetele care a trecut prin cea mai mare transformare fizică. Jurata de la „Bravo, ai stil!” și-a dorit o schimbare benefică atât pentru sănătatea sa, cât și pentru liniștea mentală și se pare că a obținut asta. Chiar dacă acum este în cea mai bună formă a sa, nu a uitat niciodată punctul de unde a plecat.

Raluca Bădulescu este recunoscută pentru stilul său excentric. Vedeta are o garderobă care o reprezintă în totalitate și care îi vine mănușă. Fără doar și poate, acum, Raluca poate purta orice tip de haină pentru că îi stă bine cu orice. Dar, în urmă cu câțiva ani, situația era diferită.

Înainte de a apela la operație de micșorare de stomac, Raluca Bădulescu avea câteva kilograme în plus, dar asta nu a împiedicat-o nicio secundă se se bucure de viață. Raluca era la fel de plină de viață și mereu privea partea plină a paharului.

VIDEO. De nerecunoscut! Cum arăta Raluca Bădulescu, în urmă cu 14 ani Social media

Între timp, jurata de la „Bravo, ai stil!” a ajuns la concluzia că cel mai bine este să facă o schimbare, mai ales pentru a nu avea probleme de sănătate mai târziu. Tocmai de aceea, și-a luat inima-n dinți și a ajuns pe masa de operație.

Raluca Bădulescu este cea mai bună versiune a ei

Operația de micșorare a stomacului nu este deloc una ușoară și nici perioada de recuperare nu este floare la ureche. Raluca înțeles riscurile la care se supune dacă nu respectă sfaturile medicilor, așa că a urmat totul cu sfințenie.

Acum, îndrăgita vedetă este în cea mai bună formă a sa, iar silueta ei este una de invidiat. Ba chiar este o concurență puternică pentru multe adolescente!

Raluca Bădulescu a fost mereu asumată, astfel că niciodată nu și-a ascuns trecutul și nici nu a fost rușinată, vreo secundă, de felul în care a arătat, chiar și cu cele câteva kilograme în plus.

@momentedeinspiratie #momentedeinspiratie #ralucabadulescu ♬ sunet original – Momente de Inspirație