Theo Rose este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate artiste din România. În prezent se bucură de un succes imens ca prezentatoare la emisiunea „SuperStar” de pe PRO TV. Însă nu s-a lăsat nici de cariera de muzician. Artista se mândrește cu vocea ei încă de la o vârsta fragedă. 

Theo Rose are una dintre cele mai bune voci din România. Frumoasa șatenă se antrenează de când se știe și toată munca depusă îi aduce acum o mulțime de roade. Theo are doar 24 de ani și a ajuns să cânte alături de nume mari din industria manelelor.

Cum a început pasiunea ei pentru muzică

Artista a cochetat cu muzica de când se știe. Carismatica bruneta a urmat liceul “Dinu Lipatti” din București, însă avea deja în spate mii de ore de canto până în acel moment. Aceasta a participat la toate concursurile posibile de muzică și a câștigat o mulțime de premii în cadrul lor. Chiar și la școală, fetița își încânta deseori colegii cu glasul ei puternic.

„M-am trezit cântând într-o dimineață. Aveam trei ani și a fost pentru prima dată când am cântat ceva coerent. Îmi amintesc perfect acele momente. Mama și sora mea au fost uimite. Reacțiile lor cred că au fost stimulii care au sădit în mine hotărârea de a urma acest drum”, spunea artista în urmă cu ceva timp.

Cum arăta Theo Rose în generală

Recent pe TikTok a fost publicat un videoclip de colecție cu Theo Rose. Aceasta cânta chiar Imnul României cu dragoste și pasiune alături de un coleg la ora de muzică. Nu părea să aibă mai mult de vreo 13 ani, însă asemănarea este izbitoare. Theo și-a păstrat inocența chipului, dar mai ales vocea de aur cu care a impresionat lumea muzicii încă de la o vârstă fragedă.

@theorose.fp #foryou #viral #fyp #foryoupage #theorose @theorose ♬ sunet original – theorose.fp

Reacțiile fanilor nu au ezitat să apară în comentarii. Au felicitat-o, au admirat-o și mai ales au remarcat ce voce puternică avea față de colegul ei. Theo îl acoperea cu ușurință chiar dacă microfonul era la băiețel!

„Frumoasă, talentată, educată și o voce de neegalat de mică! Bravo ție Theo Rose!”, „Se vede că aveai talent de atunci, chiar nu aveai nevoie de microfon. Îl acopereai oricum, dar și el egoist :)))”, „Triumfător în lupte – ți se potrivește versurl. Respect”, au fost câteva dintre comentariile internauților.