Reclamă
Reclamă

Criminalii omului de afaceri din Sibiu, Adrian Kreiner, au fost identificați de oamenii legii. Pe baza imaginilor surprinse de camerele de luat vederi, procurorii le-au dat de urmă celor 3 bărbați care l-au torturat. Au fost efectuate percheziții la domiciliul lor.

Criminalii omului de afaceri din Sibiu, torturat până la moarte, au fost găsiți

La 9 zile de la crima care a șocat o țară întreagă din Sibiu, oamenii legii sunt mai aproape să-i găsească pe cei 3 bărbați care l-au torturat pe Adrian Kreiner. Omul de afaceri a fost atacat în casa sa din Sibiu și a ajuns la spital în stare gravă, unde a și decedat.

Procurorii au oferit informații despre anchetă. În baza imaginilor surprinse de camerele de luat vederi, oamenii legii au reușit să le dea de urmă celor 3 criminali.

Inițial, s-a vehiculat că aceștia ar fi fost de cetățenie pakistaneză. Autoritățile au confirmat că este vorba, de fapt, despre persoane de naționalitate română.

Reclamă

Oamenii legii au transmis că sunt pe urma autorilor atacului și că cercul de suspecți a fost restrâns la 3 persoane.

A fost restrâns cercul suspecţilor, fiind înregistrate progrese în activitatea de identificare a celor trei autori. În continuare se lucrează pe mai multe planuri, în vederea depistării şi tragerii la răspundere penală a infractorilor., a transmis Mihaela Ruginosu, prim-procurorul adjunct de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Luni seară, au avut loc percheziții într-un apartament de la periferia orașului Sibiu. Acolo ar fi locuit în ultima perioadă cei 3 atacatori, care închiriaseră imobilul în regim hotelier.

Hoții au acționat după un plan vine pus la punct. Au pătruns în vila lui Adrian Kreiner, l-au legat la mâini și la picioare, apoi l-au bătut crunt. Totul în timp ce în casă era familia acestuia. Apoi au luat banii și s-au făcut nevăzuți.

Omul de afaceri a fost transportat imediat la spital, unde 2 zile s-a zbătut între viață și moarte. A decedat din cauza loviturilor pe care le-a primit.

Reclamă
Share.

Sunt Simona Păun, o tânără jurnalistă cu studii în litere. Combinez pasiunea pentru scris cu o neînfricată ambiție. Chiar dacă sunt la început de drum, sunt deja recunoscută pentru investigațiile mele profunde și abordarea meticuloasă. Viitorul pare strălucit în fața mea.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro