Marcel Ciolacu a uitat pentru o zi de politică și a îmbrăcat haine de nuntă. La Buzău, are loc unul dintre cele mai fericite momente din viața premierului: fiul său se însoară, iar evenimentul este unul de-a dreptul impresionant.

Fiul lui Marcel Ciolacu face azi nunta

Marcel Ciolacu sărbătorește în acest final de săptămână un eveniment special din viața fiului său. Filip Ciolacu se căsătorește cu aleasa inimii sale, o tânără de care este îndrăgostit încă de când era în băncile liceului.

Evenimentul se desfășoară departe de ochii curioși ai presei, după cum premierul deja ne-a obișnuit. Deși este mereu prezent la televizor, a reușit să-și păstreze departe viața de familie.

Cununia civilă a fiului lui Marcel Ciolacu a avut loc la Buzău, orașul natal al premierului,  unde și-a început și cariera. Iar petrecerea de după are loc într-un cadru deosebit.

Unde se ține nunta anului în politica românească

Mai exact, este vorba despre Vila Albatros din Parcul Marghiloman. Un loc plin de mister și ferit de ochii lumii, unde Filip și mireasa sa se pot bucura de o petrecere pe cinste.

Premierul României a făcut și câteva declarații după ceremonia civilă, oficializată de primarul municipiului Buzău, Constantin Toma. Puternic emoționat, acesta a spus că-i va ajuta cu sfaturi pe proaspeții însurăței și că speră să devină curând și bunic.

Totuși, în viața lui Filip Ciolacu și a soției sale, Alexa, prioritățile sunt altele în acest moment. Amândoi au ales același drum profesional în viață: vor să devină medici. Sunt studenți la Constanța și se pare că mai au doar un an până când își vor finaliza studiile. Apoi, urmează un pas greu, pe care orice viitor doctor îl privește cu spaimă: rezidențiatul.

Marcel Ciolacu susține însă că are încredere că fiul său se va descurca, deoarece este un copil foarte silitor. De asemenea, liderul PSD a precizat că îl va lăsa pe Filip să-și croiască propriul drum în viață.