Reclamă
Reclamă

Președintele Klaus Iohannis și soția lui, Carmen Iohannis, își continuă turnelul în Africa. În a 3-a zi a vizitei lor în Kenya, cei doi au mers în vizită la o școală de fete. Aici, prima doamnă a României a fost surprinsă într-o ipostază de-a dreptul neobișnuită.

Carmen Iohannis a ieșit la dans în Africa. Reacția președintelui când a văzut ce face soția lui

Klaus Iohannis și soția lui, Carmen Iohannis, sunt în a treia zi a turneului lor din Africa. Joi au mers împreună la un Liceu de Fete Uthiru, unde au fost primiți cu o reprezentație artistică.

Tinerele care învață în liceul din Kangemi au pregătit un dans tradițional, cu instrumente și mișcări specifice culturii lor.

La un moment dat, una dintre adolescente se apropie de prima doamnă și o ia de mână, invitând-o să ia parte la dansul lor. Carmen Iohannis nu a refuzat și s-a alăturat cercului de fete, cu zâmbetul pe buze.

Reclamă

Din spate, Klaus Iohannis zâmbea și el și a admirat întreg momentul. Apoi tânăra s-a apropiat și de el și a încercat să-l ia de mână și să-l atragă în dansul lor. Fata a fost oprită de unul dintre agenții de pază, care i-a transmis să se retragă.

Momentul artistic a continuat, cu Carmen Iohannis și celelalte tinere care dansau. Totul a fost filmat și transmis în direct pe o rețea de socializare.

Despre această vizită, șeful statului a transmis că a avut și un scop umanitar. România a făcut o donație prin programul de asistență pentru dezvoltare.

Klaus Iohannis și Carmen Iohannis efectuează un turneu în Africa în perioada 14 și 23 noiembrie. În Kenya, cei doi vor sta 4 zile, iar ulterior se vor îndrepta și către alte state, pentru vizite oficiale.  Turneul mai include vizite de stat în Tanzania, Insulele Capului Verde şi o vizită oficială în Senegal.

Este primul asemenea turneu efectuat de un președinte român în ultimii 20 de ani.

Reclamă
Share.

Sunt Simona Păun, o tânără jurnalistă cu studii în litere. Combinez pasiunea pentru scris cu o neînfricată ambiție. Chiar dacă sunt la început de drum, sunt deja recunoscută pentru investigațiile mele profunde și abordarea meticuloasă. Viitorul pare strălucit în fața mea.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro