Nu mai este niciun secret faptul că TikTok-ul a dat naștere unui alt val de influenceri.

Platorma a ajutat milioane de tineri și nu numai să își depășească frica de a vorbi în public și de a-și da seama că, uneori, povestea lor poate fi motivantă pentru cei din jur. Însă, nu doar tinerii au devenit influenceri, ci și cei mai în vârstă, iar bunic Gherghina este cea mai bun exemplu.

Bunica Gherghina este una dintre cele mai îndrăgite influencere de pe TikTok și nu este de mirare. Bunicuța a ajuns la inimile celor de acasă datorită simplității și sincerității sale. Aflată la vârsta la care alte bunicuțe se bucură doar de pensie și nu mai au niciun alt fel de activitate, bătrânica Gherghina trăiește acum ce nu a avut ocazia să trăiască în tinerețe.

Valul de popularitatea care a lovit-o peste noapte i-a schimbat radical stilul de viață. Multe branduri cunoscute de la noi din țară și-au dorit să colaboreze cu bunica Gherghina și să ajungă la comunitatea ei de fani. TikTok-ul i-a schimbat viața și a recunoscut că orice bănuț care vine din această platformă o ajută să trăiască fără nicio grijă.

VIDEO. Bunica Gherghina, cel mai mare fan al lui Dorian Popa. Cât de mult s-a distrat la concertul artistului

Bunica Gherghina, distracție alături de tineri

În ciuda faptului că a rămas aceeași femeie simplă și sinceră, bunica Gherghina este recunoscută de către sute de oameni, peste tot pe unde merge. Recent, bătrânica simpatică a fost văzută în primul rând la un concert susținut de Dorian Popa. Bunica Gherghina nu a mers acolo doar de complezență, ci a dat semne că s-a distrat de minune.

La doar câțiva centimetri de Dorian Popa, bunicuța a dansat și s-a simțit bine pe tot parcursul concertului și părea mai plină de energie decât tinerii din dreapta și stânga ei. Bunica este obișnuită cu popularitatea, așa că nu s-a simțit deloc stingheră de faptul că toată lumea se uita la ea.